Πολιτική διαφήμιση: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Στρατάκη-Συβρή Αικατερίνη («Αδέσμευτος Συνδυασμός για τη Λέσβο»)

Η Στρατάκη-Συβρή Αικατερίνη γεννήθηκε στη Μυτιλήνη του Νομού Λέσβου. Είναι έγγαμη με τον εκπαιδευτικό Συβρή Αργύρη και έχουν δύο παιδιά τον Παναγιώτη και τον Γιώργο.


Σήμερα υπηρετεί ως Διευθύντρια στο 12/θέσιο  6ο Δημοτικό Σχολείο Μυτιλήνης

Σπούδασε στην Παιδαγωγική Ακαδημία Μυτιλήνης. Είναι κάτοχος Πτυχίου Σχολής Επιμόρφωσης Λειτουργών Δημοτικής Εκπ/σης (ΣΕΛΔΕ), Πτυχίου του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπ/σης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, και είναι κάτοχος  Μεταπτυχιακού Διπλώματος Σπουδών (Master) στην «Έρευνα για την Τοπική Κοινωνική Ανάπτυξη και Συνοχή».

Ξεκίνησε την εκπαιδευτική - διδασκαλική της σταδιοδρομία το 1981 στο Νομό Κυκλάδων και επί σειρά ετών υπηρέτησε την εκπαίδευση σε διάφορους Νομούς της Ελλάδας αλλά και στη Λέσβο σε διάφορους τύπους σχολείων.
Διατέλεσε Γραμματέας και Πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Λέσβου από το έτος 2001 έως και σήμερα, ως τακτικό μέλος του ΠΥΣΠΕ Λέσβου κατά τα έτη 2006-2012 και σήμερα είναι Αντιπρόεδρος του συλλόγου εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Λέσβου.

 Έχει εκλεγεί ως τακτικό αιρετό μέλος του ΑΠΥΣΠΕ Λέσβου κατά τις πρόσφατες εκλογές του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Λέσβου και είναι αντιπρόσωπος του συλλόγου της στη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας.

Με πλούσια διδακτική και διοικητική εμπειρία  δραστηριοποιείται ενεργά και ακούραστα σε ποικίλους τομείς κοινωνικού ενδιαφέροντος.
                               



Σημείωση: *Η προβολή κομμάτων και υποψηφίων δεν σχετίζεται με την ειδησεογραφική κάλυψη της πολιτικής και μη επικαιρότητας από το lesvosPost.com και την LesvosPost.com WEB TV  για την οποία τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.



Χρησιμοποιήστε το 
hashtag #EklogesLesvosLesvosPost και δείτε όλα τα νέα των εκλογών και των υποψηφίων όπως τα καταγράφουν τα δημοσιογραφικά επιτελεία του LesvosPost.com, plomarinews.gr, και η εταιρεία παραγωγής lesvoslive.gr