Πολιτική διαφήμιση: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηλίας Κουνιαρέλλης («Αδέσμευτος Συνδυασμός για τη Λέσβο»)

Ο κος Ηλίας Κουνιαρέλλης  γεννήθηκε το 1956 στη Μυτιλήνη,  και είναι παντρεμένος με την Ταξιαρχούλα Κουνιαρέλλη- Στεργίου.


Μαζί έχουν αποκτήσει  τρεις υπέροχες  κόρες την Έλενα συντηρήτρια έργων τέχνης , την Ειρήνη καθηγήτρια Ιταλικής Φιλολογίας Και την Ευστρατία , Διατροφολόγο- Διαιτολόγο.

Από το 1973 εως το 1988 εργάστηκε στην Ναυτιλιακή εταιρία Λέσβου.

Από το 1988 εως το 2010 εργάστηκε ως ψυκτικός στην Πολιτική Αεροπορία στον Κρατικό Αερολιμένα Μυτιλήνης  Οδυσσέας Ελύτης .

Εκλέχθηκε πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας των Ταξιαρχών του Δήμου Μυτιλήνης.

Από το 2002-2010. Είναι πρόεδρος του Εξωραιστικού Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου Ταξιαρχών και επίσης διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Αεροδρομίου Μυτιλήνης.

Εκλέχθηκε Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Λέσβου και ορίστηκε Αντιδήμαρχος Καθαριότητας – Ανακύκλωσης – Φωτισμού από 01-01-2011 εως σήμερα.

Το μήνυμα του

Με αίσθημα ευθύνης και με μοναδικό κίνητρο την αγάπη μου για τον τόπο μου, αποφάσισα να κατέβω ως υποψήφιος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Έτσι αποδέχτηκα την πρόταση του κ. Φωτή Ξύδα να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της παράταξης  ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΣΒΟ πρόταση που με τιμά ιδιαίτερα.

Στην προηγούμενη τετραετία, από τη θέση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας- Ανακύκλωσης ανατέθηκε δε μένα το μεγάλο στοίχημα να οργανώσω την καθαριότητα μιας τεράστιας γεωγραφικής έκτασης, σε έναν Δήμο τέρας.

Δούλεψα σκληρά όλα αυτά τα χρόνια για να τα καταφέρω.

Έκανα και λάθη, έμαθα από αυτά. Λάθη δεν κάνει μόνο όποιος δε δουλεύει και ασκεί μόνο κριτική. Τελικά πιστεύω πως τα κατάφερα, όμως η τελική κρίση ανήκει σε σάς.
Η προσπάθεια βέβαια δεν τελείωσε, έχει ακόμη πολύ δουλειά πίσω.

Σήμερα βάζουμε έναν μεγάλο στόχο , αυτόν της επιτυχίας του θεσμού της Ανακύκλωσης , που πρώτοι εμείς φέραμε και έχει ήδη ξεκινήσει στο νησί μας.
Είμαστε στη σωστή κατεύθυνση και με τη βοήθεια των συμπολιτών μας , θα τα καταφέρουμε. Για μένα είναι ένα στοίχημα και μια υπόσχεση στα παιδιά για το μέλλον και θα δώσω και πάλι τον καλύτερο μου εαυτό. 

Φίλοι Συνδημότες ,

Γνωριζόμαστε πια. Δεν είμαι άνθρωπος των λόγων, είμαι άνθρωπος της δουλειάς. Με αυτό σαν όπλο και με την διάθεση για προσφορά στον τόπο μου, ζητώ την ψήφο σας στις επερχόμενες εκλογές.



Πατήστε για μεγέθυνση 



Σημείωση: *Η προβολή κομμάτων και υποψηφίων δεν σχετίζεται με την ειδησεογραφική κάλυψη της πολιτικής και μη επικαιρότητας από το lesvosPost.com και την LesvosPost.com WEB TV  για την οποία τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.


Χρησιμοποιήστε το hashtag #EklogesLesvosLesvosPost και δείτε όλα τα νέα των εκλογών και των υποψηφίων όπως τα καταγράφουν τα δημοσιογραφικά επιτελεία του LesvosPost.com, plomarinews.gr, και η εταιρεία παραγωγής lesvoslive.gr