Πολιτική διαφήμιση: Υποψήφια ευρωβουλευτής με το Σοσιαλιστικό Κόμμα Κατερίνα Μαμώλη

Η κ Κατερίνα Μαμώλη  Γεννήθηκε το 1982, κατοικεί στη Νέα Σμύρνη και έχει καταγωγή από την Άντισσα της Λέσβου.


Το Βιογραφικό και το Μύνημα της:

Οι ακαδημαϊκές μου σπουδές περιλαμβάνουν πτυχίο Ψυχολογίας και πτυχίο Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας από το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, καθώς και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών Πολιτικής Επικοινωνίας από το Πανεπιστήμιο City του Λονδίνου και Συνθετικής Συμβουλευτικής Ψυχολογίας από το Ινστιτούτο Δια Βίου Εκπαίδευσης. Έχω εργαστεί τόσο στον ιδιωτικό τομέα στον τομέα Δημοσίων Σχέσεων και Διοργάνωσης Εκδηλώσεων όσο και στο δημόσιο τομέα στην παροχή ψυχολογικής υποστήριξης σε μετανάστες στον Έβρο και στην Αθήνα. Πλέον εργάζομαι ως εξωτερικός συνεργάτης στην παροχή υπηρεσιών ψυχοκοινωνικής στήριξης σε ανέργους στο Κέντρο Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Αττικής. Είμαι μέλος του Πανελλήνιου  Ψυχολογικού Συλλόγου και του Συνδέσμου Ελληνίδων Επιστημόνων καθώς και του Συλλόγου Αντισσαίων «Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος», όπου διετέλεσα και μέλος του Δ.Σ. τα έτη 2005-2006. Έχω απασχοληθεί εθελοντικά στην Μ.Κ.Ο. Γιατροί του Κόσμου (2011) καθώς και ως εθελοντής επιστημονικός συνεργάτης στο Ινστιτούτο Στρατηγικών και Αναπτυξιακών Μελετών ΙΣΤΑΜΕ-Ανδρέας Παπανδρέου (2009). Ασχολούμαι με τη συγγραφή πολιτικών κειμένων σε blogs - neolaia.gr, koutipandoras.gr, agenda-news.gr- και περιοδικά, όπως hot doc.

Δραστηριοποιούμαι πολιτικά στον προοδευτικό χώρο από τα φοιτητικά μου χρόνια και σήμερα είμαι Δημοτική Σύμβουλος Νέας Σμύρνης στα πλαίσια των προηγούμενων εκλογών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης το 2010. Στις προσεχείς Ευρωεκλογές στις 25 Μαΐου 2014, θα είμαι υποψήφια στα πλαίσια του ψηφοδελτίου του Σοσιαλιστικού Κόμματος με επικεφαλής τον Στέφανο Τζουμάκα. Το Σοσιαλιστικό Κόμμα αποτελεί μετεξέλιξη της Πρωτοβουλίας για την Προοδευτική έξοδο από την κρίση, πολιτική κίνηση που είχαμε συγκροτήσει προοδευτικά πολιτικά στελέχη από τον πολιτικό χώρο του Πασοκ από το 2010, 4 μήνες πριν από την ένταξη της χώρας στο ΔΝΤ με θέσεις και δράσεις απέναντι στην ένταξη της χώρας στο ΔΝΤ και στα μνημόνια και μιλήσαμε για την προοδευτική έξοδο από την κρίση και το ανάλογο σχέδιο τόσο στο πολιτικό όσο και στο κοινωνικό-οικονομικό επίπεδο. Τον Ιούλιο του 2013, προχωρήσαμε στην Πρωτοβουλία Συγκρότησης του Σοσιαλιστικού Κόμματος.


Το μυνημα της:

Κόμμα αυτόνομο και αυτοτελές με σαφείς προοδευτικές αξίες και αρχές. Για την αυτονομία της πολιτικής. Για την ανασύνταξη των προοδευτικών δυνάμεων.

Αγωνιζόμαστε την προοδευτική έξοδο από την κρίση με βάση τις πραγματικές δυνατότητες της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας. Υποστηρίζουμε σαφώς την δημοκρατική συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων.

Αγαπητές φίλες και φίλοι Μυτιληνιοί,

Ευελπιστώ η ψήφος σας στην Προοδευτική Πολιτική και στη Νέα Γενιά να εκφραστεί με την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μου.

Τώρα είναι η ώρα όλων μας, ως Ευρωπαίων και Ελλήνων πολιτών.

Αφήνουμε στην άκρη την απάθεια. Από την ψήφο όλων μας,  εξαρτάται η πορεία της χώρας και της Ε.Ε.

Έχουμε τη δυνατότητα ως λαός και ως χώρα να βαδίσουμε σε μια δημοκρατική και προοδευτική λύση, με σχέδιο και προοπτική.
Ως πολίτες, έχουμε το λόγο. Οι αρχές ασκούνται έμπρακτα.



Σημείωση: *Η προβολή κομμάτων και υποψηφίων δεν σχετίζεται με την ειδησεογραφική κάλυψη της πολιτικής και μη επικαιρότητας από το lesvosPost.com και την LesvosPost.com WEB TV  για την οποία τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.


Χρησιμοποιήστε το hashtag #EklogesLesvosLesvosPost και δείτε όλα τα νέα των εκλογών και των υποψηφίων όπως τα καταγράφουν τα δημοσιογραφικά επιτελεία του LesvosPost.com, plomarinews.gr, και η εταιρεία παραγωγής lesvoslive.gr