Γιώργος Πάλλης «Κύριε Δήμαρχε η υφιστάμενη Δημοτική Αρχή έχει καθήκοντα έως τις 31 Αυγούστου, Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων»

Ανακοίνωση του επικεφαλής του συνδυασμού Αλλαγή Πορείας Γιώργου Πάλλη


Κύριε Δήμαρχε

Με την ανάληψη της θητείας σας απο 1-1-2011 είσαστε γνώστης του προβλήματος που υπάρχει στην Βρίσα με την διαρροή λυμάτων σε απόσταση 150 μέτρων απο την κύρια υδρευτική γεώτρηση του χωριού .Είσαστε γνώστης διότι επισκεφτήκατε τον χώρο από το 2011 παραμονή του Αγίου Κωνσταντίνου πολιούχο του χωριού και παρουσία μελών του Δημοτικού Συμβουλίου φωτογραφηθήκατε με φόντο το πρόβλημα.

Σήμερα κύριε Δήμαρχε το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται και να επιδεινώνεται με το αποχετευτικό δίκτυο να παρουσιάζει προβλήματα διαρροών και σε άλλα σημεία.
Ξέρουμε οτι οι υπηρεσίες έκαναν τα δέοντα με άνοιγμα κωδικού στον προϋπολογισμό ,εγγραφή πίστωσης επιλογή αναδόχου αλλά παρόλα τα                                        παραπάνω,  το έργο δεν ξεκινά.                                     
                               
ΚύριεΔήμαρχε 

 Η υφιστάμενη Δημοτική Αρχή έχει καθήκοντα έως τις 31 Αυγούστου. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και μην παίζετε με την υγεία των συνδημοτών μας.
Δώστε εντολή στους πολιτικούς υφιστάμενους σας για ενέργειες τώρα !!!!!!!!

Διαφορετικά η επίσκεψη μας στον εισαγγελέα -σε αντίθεση με τον πολιτικό μας πολιτισμό- θα είναι το επόμενο βήμα μας. Μέχρι εδώ.  

Γιώργος Πάλλης                                                                                                            

Δημοτικός Σύμβουλος Λέσβου