Γιατί δεν δημοσιεύει το LesvosPost.com Δελτία Τύπου υποψήφιων δημάρχων και περιφερειαρχών

Με αφορμή την παρακάτω ανακοίνωση του υποψηφίου δημάρχου Λέσβου κ Παλαιολόγου, το lesvospost.com ανακοινώνει ότι από τις 13-04-14 σταμάτησε να δημοσιεύει τα Δ.Τ όλων των υποψήφιων δημάρχων και περιφερειαρχών για τις αυτοδιοίκητες εκλογές 214.


Το LesvosPost.com θα δημοσιεύει μόνο σημαντικές ειδήσεις απ όλους τους υποψήφιους (πχ ποιοι θα ναι οι υποψήφιοι και ότι κρίνουμε εμείς ότι είναι σημαντικό)  Το LesvosPost.com έχει καταρτίσει και έχει αποστέλλει σε όλους τους υποψήφιους ένα πακέτο διαφήμισης σε αυτό με όλα τα νόμιμα παραστατικά.

Επειδή ίσως είμαστε το μοναδικό νόμιμο ΜΜΕ της Λέσβου δεν δεχόμαστε αλλά ΜΜΕ της Λέσβου να παίρνουν μαύρα χρήματα από υποψήφιους και να δημοσιεύουν τα δελτία τύπου σαν να μην συμβαίνει  τίποτα ενώ εμείς να κάνουμε δωρεάν πολίτη- εκλογική διαφήμιση.

Οι παροχές που παρέχουμε στους υποψήφιους είναι:

Προβολή υποψήφιου 

Προβολή με banners διαφόρων μεγεθών επιλέγοντας τη θέση και την σελίδα που σας ενδιαφέρει. Το banner προβάλετε σταθερά σε όλες τις σελίδες εξωτερικές-εσωτερικές του LesvosPost.com.

Η προβολή μέσω banners είναι ιδανική για υποψηφίους, που θέλουν να εκμεταλλευτούν την τεράστια ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ επισκεψιμότητα και το κύρος του LesvosPost.com για να φτάσει το μήνυμά τους στους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες του. 

**Ενδεικτικές διαστάσεις κατηγοριών διαφημιστικών banners: 300 x 250 pixels , 728 x 90 pixels, 336x280 pixels, 234x60 pixels, 150 x 450 pixels


Μαζί με το μπανερ ακολουθούν και τα παρακάτω:

α) Καθημερινή προβολή της δραστηριότητας σας μέσο των δελτίων τύπου κτλ
β) Τηλεοπτική συνέντευξη στη νέα LesvosPost.com web tv ζωντανά η μαγνητοσκοπημένα σε χώρο δικό μας η χώρο της επιλογής σας (Η συνέντευξη καταγράφεται και δίνεται αποθηκευμένη σε μέσο αποθήκευσης)
β) Απεριόριστη αρθογραφία του υποψηφίου και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων
ε) Αποστολή ειδήσεων σε τακτά χρονικά διαστήματα στη λίστα αποδεκτών του newsletter
ε) Ζωντανή η μαγνητοσκοπημένη κάλυψη των ομιλιών και εκδηλώσεων του υποψηφίου από την LesvosPost.com WEB TV

(Η συνέντευξη και οι καλύψεις θα είναι παραγωγή της εταιρείας συνεργαζόμενης με το LesvosPost.com την LesvosLive.gr)

Γιατί να προβληθείτε στο LesvosPost.com

1. Γιατί είναι ένα από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά site της Λέσβου υψηλού κύρους και αξιοπιστίας, μοναδικό στο είδος του.

2. Γιατί έχει πολύ μεγάλη  στοχευμένη επισκεψιμότητα.

3. Γιατί ΟΛΟΙ οι επισκέπτες του είναι ενεργοί πολίτες, ενδιαφέρονται για τα κοινά, διαδραματίζουν ρόλο στο περιβάλλον τους και στην οικονομία.
 
4. Γιατί βρίσκεται ψηλά στις λέξεις κλειδιά στην αναζήτηση του google, με αποτέλεσμα να βρίσκουν τις πληροφορίες του και όσοι δεν το γνωρίζουν.

5. Γιατί οι τιμές προβολής στο
LesvosPost.com όχι μόνο δεν είναι ακριβές αλλά διαθέτουν την καλύτερη αναλογία τιμής / απόδοσης.
 
6. Γιατί οι ειδήσεις του αναρτώνται αυτόματα και στις σελίδες του στα social media (facebook, twitter, google+)

Να τονίσουμε ότι αυστηρά εκδίδεται Τιμολόγιο Παροχής υπηρεσιών για όλες τις ενέργειες προβολής που θα επιλέξει ο υποψήφιος

*Η προβολή κομμάτων και υποψηφίων δεν σχετίζεται με την ειδησεογραφική κάλυψη της πολιτικής και μη επικαιρότητας από το lesvosPost.com και την LesvosPost.com WEB TV  για την οποία τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:

Κεντρικά γραφεία: Ικτίνου 2, 4ος όροφος (έναντι κεντρικών λυκείων Μυτιλήνης)
Τηλέφωνα επικοινωνίας 22510-42604- 6972012896

Με εκτίμηση
Δ/ντης αρχισυντάκτης LesvosPost.com- LesvosPost WEB TV
Στεφάνου Γεώργιος
Πτυχιούχος δημοσιογράφος


Η επιστολή του Γιώργου Παλαιολόγου:

Αγαπητέ Συντάκτη,

Με πολύ περισυλλογή και προβληματισμό παρακολουθώ το επίπεδο δημοσιογραφίας που ΔΗΘΕΝ αποσκοπεί στην ενημέρωση του Λεσβιακού Λαού. Με εξαίρεση κάποια ΜΜΕ γίνετε συστηματική προσπάθεια να ‘εξαφανιστεί’ η υποψηφιότητα μου ενώ αντιθέτως προβάλετε η εκλογική προσπάθεια άλλων – προφανώς συστημικών- υποψηφιοτήτων. Είναι προφανές ότι έτσι δεν συμβάλετε στην ενημέρωση του κοινού. Ελπίζω να επανορθώσετε σύντομα.

Φιλικά
Γιώργος Παλαιολόγος
Καθηγητής Πανεπιστημίου στην Διοίκησης Επιχειρήσεων

Υποψήφιος Δήμαρχος Λέσβου