Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο kick-boxing στην Μυτιλήνη με τον Florin Floriceanu (ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ)

Mε πολύ μεγάλη επιτυχία τόσο συμμετοχών(περίπου 50)  όσο και προσέλευσης κόσμου, ολοκληρώθηκε το σεμινάριο kick-boxing με εισηγητή τον   παγκόσμιο πρωταθλητή στην κατηγορία των βαρέων βαρών  Florin Floriceanu, την Τρίτη 22/04 στη Μυτιλήνη. 


Στο παρκέ του ειδικά διαμορφωμένου χώρου στον επάνω όροφο του MONKEY BAR, αθλητές και δάσκαλοι των πολεμικών τεχνών, είχαν κλείσει από νωρίς θέση μη θέλοντας να χάσουν τη σπάνια ευκαιρία να διδαχθούν από τον Florin Floriceanu!

Tην Τρίτη το μεσημέρι είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε από κοντά το σεμινάριο kick boxing με εκπαιδευτή τον Florin Floriceanu (παγκόσμιο πρωταθλητή στην κατηγορία των βαρέων βαρών) στην Μυτιληνη Στο παρκέ του ειδικά διαμορφωμένου χώρου στον επάνω όροφο του MONKEY BAR.

Ο Χρήστος Αλαφακης και ο αθλητικός σύλλογος πολεμικών τεχνών Aias jiu jitsu Μυτιλήνης  όπου φέρει την ευθύνη για την υλοποίηση του σεμιναρίου φρόντισαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και το πέτυχαν.

Ο Florin έλιωσε στην προπόνηση διδάσκοντας τις τεχνικές του στους συμμετέχοντες… Ο Ελληνορουμανος παγκόσμιος πρωταθλητής ευδιάθετος και χαμογελαστός διασκέδασε τις δραστηριότητες, φωτογραφήθηκε με όλους τους συμμετέχοντες και συνομίλησε μαζί τους. Στο πλευρό του ήταν η όμορφη σύζυγος του.

Το σεμινάριο διοργανώθηκε από το Σύλλογο πολεμικών τεχνών Aias jiu jitsu Μυτιλήνης, με πρωτοβουλία του πρωταθλητή και δάσκαλου της σχολής Χρήστου Αλαφακη..

Με το πέρας του σεμιναρίου, και αφού δόθηκαν τα σχετικά διπλώματα συμμετοχής καθώς το σεμινάριο ήταν επίσημο από την παγκόσμια ομοσπονδία, θαυμαστές όλων των ηλικιών που βρίσκονταν στο χώρο δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον κο Floriceanu, , ο Florin Floriceanu δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ψυχή του σεμιναρίου, Χρήστο Αλαφακη, και τον κόσμο της Μυτιλήνης που αγκάλιασε με το παραπάνω αυτή την προσπάθεια, γεμίζοντας το επάνω όροφο του MONKEY ΒΑR, η Μυτιλήνη είναι αρκετά φιλόξενη και όποτε ερχόμαστε εδώ το διασκεδάζουμε με την ψυχή μας, τέλος θα ήθελα να πω πως στο μεγάλο event του Ιουνίου θα βρίσκομαι πάλι εδώ με περίπου 7-8 αθλητές μου για να δώσουμε θέαμα στον κόσμο που θα παρακολουθήσει τις μάχες»

Ενα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές για την υλοποίηση του σεμιναρίου και την αγάπη τους για το άθλημα που σε τέτοιους καιρούς έδωσαν την ευκαιρία στα νεα παιδιά και όχι μόνο να μυηθούν και να εξελιχθούν στον χώρο δυναμικών αθλημάτων. 

Το LesvosPost.com ήταν ο ΜΕΓΑΣ χορηγός επικοινωνίας του σεμιναρίου KICK BOXING που έγινε στην Μυτιλήνη.

Οι αθλητές που διδάχτηκαν στο σεμινάριο φορούσαν μπλουζάκια με το σήμα του LesvosPost.com και τον άλλων χορηγών. Το μοναδικό ΜΜΕ που συνεχίζει να διαδίδει τα αθλήματα που δεν είναι διαδιδόμενα στο νησί μας είναι το LesvosPost.com.

Το LesvosPost.com βρέθηκε χτες στο σεμινάριο και κατέγραψε πλάνα και φωτογραφίες από αυτό.

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ Στεφάνου Γεώργιος (Δ/ντης αρχισυντάκτης LesvosPost.com)
Κάμερα Στεφάνου Γεώργιος (Δ/ντης αρχισυντάκτης LesvosPost.com)