Η ΑΕΛΚ και του χρόνου θα ναι στα σαλόνια της Super league- Πανιώνιος-ΑΕΛΚ 1-1

Σημαντική ισοπαλία απέσπασε η Καλλονή, αγωνιζόμενη εκτός έδρας με αντίπαλο τον Πανιώνιο.


Η ομάδα της Λέσβου στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερη και κατάφερε να κρατήσει το 0-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος ανέβηκε και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 54′ με τον Κολοβό που πλάσαρε μέσα από την περιοχή στο

Αφού έγινε πιο επιθετική η ΑΕΛΚ, χάνοντας κάποιες ευκαιρίες με τον Περόνε, τελικά στο 70′ από σέντρα του Λεοζίνιο, ο Αναστασιάδης με κεφαλιά ισοφάρισε. Πολύ καλός ο τερματοφύλακας Χογκ, ο οποίος κράτησε όρθια την ΑΕΛΚ σε πολλές περιπτώσεις που απείλησε ο Πανιώνιος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ): Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Αυλωνίτης, Κούρος, Μητρόπουλος, Κούρντι, Ντούνης, Λάσνικ, Κολοβός, Γιάννου (46' Αραβίδης)

ΑΕΛΚ(Γιάννης Ματζουράκης): Χογκ, Γιορέντε, Αναστασιάδης, Ζακουανί, Ποντάνι, Κεϊτά, Καλτσάς, Λεοζίνιο(78′ Φαρία), Περόνε(75′ Ζος), Γκαρσία, Μανούσος(87′ Φουρλάνος).

Ο ΑΓΩΝΑΣ:

Κάκιστο ήταν το θέαμα στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο οι τελικές προσπάθειες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Λόγω της σημασίας του παιχνιδιού οι δύο ομάδες έπαιζαν αρκετά προσεκτικά με αποτέλεσμα να μην δίνουν χώρους, ενώ ήταν φανερή και η έλλειψη φαντασίας.

Επί της ουσίας οι "κυανέρυθροι είχαν μόνο μία καλή στιγμή, αυτή με τον Κολοβό στο 17', ο οποίος μπήκε στην περιοχή αλλά δεν τελείωσε τη φάση όπως θα ήθελε. Από την άλλη, δύο καλές φάσεις είχε η Καλλονή με τον Ανέστη να αντιδρά σωστά. Στο 39' ο 22χρονος απέκρουσε σουτ του Λεοζίνιο, ενώ τέσσερα λεπτά μετά επενέβη και πάλι παραχωρώντας κόρνερ ύστερα από σουτ του Περόνε.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε και πάλι χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό, αλλά όλα άλλαξαν στο 55'. Τότε ο Κολοβος μπήκε στην περιοχή από δεξιά, γύρισε στον Ντούνη, ο οποίος πλάσαρε από κοντά και είδε τον Χογκ να πραγματοποιεί εντυπωσιακή επέμβαση. Η μπάλα έφτασε στον Αραβίδη, ο Χογκ είπε και πάλι "όχι", αλλά ο Κολοβός στη συνέχεια νίκησε τον Μαλτέζο βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ.


Το γκολ αφύπνισε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι στη συνέχεια πήραν τα ηνία του αγώνα. Στο 57' και το 59' η ομάδα της Λέσβου απείλησε με δύο σουτ του Περόνε, το ένα εκ των οποίων πέρασε ελάχιστα άουτ. Οι παίκτες του Μαντζουράκη συνέχισαν να ψάχνουν το γκολ και αυτό ήρθε στο 70'. Ο Λεοζίνιο από δεξιά έκανε τη σέντρα και ο ανενόχλητος Αναστασιάδης, τον οποίο είχε χάσει ο Κούρος, με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.