Έκλεισε το πάρκινγκ Καλλονής!

Τίτλοι τέλους πέφτουν για το παρκινγκ Καλλονής


Τέλος μπαίνει στο μέχρι πρότινος πάρκινγκ Καλλονής, το οποίο πολλά χρόνια τώρα, εξυπηρετούσε τους πολίτες των γύρω χωριών, που μετέβαιναν στη Καλλονή.
Χθες  (17/03) στο σημείο βρέθηκαν σκαπτικά μηχανήματα, τα οποία έπιασαν δουλειά, για να διαχωρίσουν το κτήμα απο τον δρόμο.

Αιτία είναι η επιθυμία της ιδιοκτήτριας να το χρησιμοποιήσει για δική της χρήση, καθώς το συμβόλαιο του χώρου με τον Δήμο, ολοκληρώθηκε στο τέλος του 2013. 
Αν και ακούστηκαν από πολλούς φήμες περί μη πληρωμής της ιδιοκτήτριας από το Δήμο, αυτά δεν ισχύουν όπως ενημερωθήκαμε, καθώς έστω και με καθυστέρηση αυτά καταβάλλονταν, σύμφωνα με τα όσα μας είπε ο πρόεδρος της Δημοτικής ενότητας Καλλονής.

Πλέον η Καλλονή δεν διαθέτει πάρκινγκ, με αποτέλεσμα όλα τα αυτοκίνητα να σταθμεύουν πάνω στην πλατεία, και να μην χωράνε κιόλας, λόγω της καθημερινής κίνησης, στο κέντρο της Λέσβου.

Βέβαια, απο τη μια πλευρά στην άλλη, θα υπάρχει δρόμος, ο οποίος θα είναι έτοιμος σε λίγες ημέρες, για να μεταβαίνουν όσοι επιθυμούν απο τον ένα κεντρικό δρόμο στον άλλο, αλλά και στο κατάστημα γεωργικών ειδών που υπάρχει στη περιοχή.
Ωστόσο, έχουν αρχίσει ήδη διαδικασίες για την ανεύρεση νέου χώρου, με ήδη να υπάρχουν δυο οικόπεδα προς εξέταση. Το ένα βρίσκεται πίσω απο το Κ.Υ. Καλλονής, και το άλλο στον δρόμο που οδηγεί στο δημοτικό Στάδιο Καλλονής.

Βέβαια, το μόνο σίγουρο είναι οτι η Καλλονή θα μείνει χωρίς πάρκινγκ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, και αν συνυπολογίσουμε, τον όγκο του κόσμου που έρχεται στη Καλλονή για τις δουλειές του το καλοκαίρι, μπορούμε να φανταστούμε το χαμό που θα υπάρξει...


Πηγή kalloninews.gr