ΟΛΗ Η ΛΕΣΒΟΣ κατά του Καλλικράτη- Την Τρίτη στις 11 έξω από το δημαρχείο

Έστω και αργά θα πρέπει να ξεσηκωθούμε.


Με πρωτοβουλία κάποιων Καλλονιατών, έγινε μια μικρή διαμαρτυρία σήμερα Κυριακή 9 Μαρτίου 2014, έξω από το δημαρχείο της Μυτιλήνης. Πάρθηκε η απόφαση να γίνει μια νέα πιο μαζική την Τρίτη 11 Μαρτίου στις 11:00 το πρωί, πάλι έξω από το δημαρχείο όπου θα πρέπει να υποστηριχτεί και από εμάς τους Πλωμαρίτες και τους κατοίκους των χωριών μας.
Ήταν λάθος του κυρίου Θανάση Ελευθερίου, που πήρε την πρωτοβουλία, αλλά δεν ενημέρωσε μαζικά sites και blos για να μάθει ο κόσμος αυτή την κίνηση.
Έστω και αργά πάρθηκε αυτή η πρωτοβουλία, που πρέπει να της στηρίξουμε. Ο αγώνας αφορά όλη τη Λέσβο και θα πρέπει όλοι να δώσουμε το παρόν. Φυσικά χωρίς κομματικές ταυτότητες και σκοπιμότητες.

Ο Στέλιος Δουγαλέρης γράφει στο facebook τα παρακάτω:

Σήμερα, μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου της Καλλονής Θανάση Ελευθερίου, έγινε στο Δημαρχείο στη Μυτιλήνη διαμαρτυρία για το ζήτημα της (ΜΗ) διάσπασης του Δήμου Λέσβου.
Η αλήθεια είναι ότι η συμμετοχή ήταν απογοητευτική.
Αποφασίσαμε να καλέσουμε ΟΣΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ Δ. ΛΕΣΒΟΥ να συμμετέχουν σε νέα ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ το πρωί της Τρίτης (11/3), στις 11.00, πάλι στο Δημαρχείο στη Μυτιλήνη.
Κάποτε, πρέπει να κάνουμε κάτι για τον τόπο μας. Κανένα πρόβλημα δεν λύνεται με αμπελοφιλοσοφίες στα καφενεία και το FB και με τη μετάθεση των ευθυνών στους ΑΛΛΟΥΣ.

Η ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ.