ΜΟΝΟ στο L.P: Ενημέρωση για το χθεσινό Δελτίο Τύπου της ΟΝΝΕΔ κατά Κουνιαρέλλη - Επικοινωνία LesvosPost με Περιφερειάρχη ΟΝΝΕΔ Β.Αιγαίου

Σχετικά με το χθεσινό δελτίο Τύπου της ΟΝΝΕΔ Λέσβου (δείτε εδώ), επικοινωνήσαμε ως Lesvos Post με τον Περιφερειάρχη της ΟΝΝΕΔ Βορείου Αιγαίου, Ανδρέα Καρασαρίνη (Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αγουρόγιαννης ταξιδεύει για την Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ στην Λάρισα) και ζητήσαμε την άποψή του σχετικά με το θέμα που προέκυψε και τον μεγάλο θόρυβο που υπάρχει από χθες για τις μομφές έναντι του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, κου Κουνιαρέλλη.


Κύριε Καρασαρίνη σχετικά με το χθεσινό δημοσίευμα , υπάρχει έντονη αντίδραση από τον αντιδήμαρχο , Κύριο Κουνιαρέλλη. Επικοινώνησε και ο ίδιος μαζί μας .Έχετε κάποιο νέο σχετικά με το θέμα;

Κύριε Στεφάνου ο Αντιδήμαρχος επικοινώνησε και με τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, αλλά ταξιδεύει για Λάρισα, που έχουμε την Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ ,αλλά και με εμένα τον ίδιο. Με ενημέρωσε σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και τις προσπάθειες που κάνει ο ίδιος από μόνος του, με συγκεκριμένα παραδείγματα. Βρέθηκαν και οι κλήσεις που είχαμε κάνει ως ΟΝΝΕΔ για να τον αναζητήσουμε, αλλά από ότι κατάλαβα το πρόβλημα έγκειται με τις υπαλλήλους που υπάρχουν κυρίως στον Δήμο , γι αυτό τον λόγο δεν είχε ενημέρωση. Βέβαια, αυτό δεν αναιρεί ο δελτίο τύπου μας, καθώς δεν είμαστε οι μόνοι που δεν μπορούμε να τον βρούμε στο γραφείο του. Ούτε βέβαια αναιρεί το τι γίνεται με τα σκουπίδια στην Λέσβο για να τα λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Για μένα αν οι υπάλληλοι είναι το πρόβλημα, τότε κάποιος τους έβαλε σε αυτές τις θέσεις. Δεν ευθύνομαι εγώ ούτε εσείς ως πολίτης αν σε θέσεις μπαίνουν άτομα που δεν μπορούν να προσφέρουν. Εγώ προσωπικά τον ενημέρωσα ότι θα διεξάγουμε Νομαρχιακή Διοικούσα μέσα στο Σαβ/κο μετά την κεντρική επιτροπή της ΟΝΝΕΔ στην Λάρισα και θα ζητήσουμε εκ νέου ραντεβού από τον ίδιο(και όχι από το γραφείο του πλέον) για να μας ενημερώσει για τα προβλήματα που υπάρχουν στον Δήμο και να του καταθέσουμε τις προτάσεις μας.

Είπατε κάτι άλλο σχετικά με τα σκουπίδια και το μείζον πρόβλημα που υπάρχει;


Κοιτάξτε να δείτε κύριε Στεφάνου, πολλά ειπώθηκαν και θεωρώ λόγω έντασης δεν υπάρχει λόγος να τα αναφέρω στην ερώτησή σας .Αν συνεχιστούν αρνητικά σχόλια και παραπάνω λόγια θα σας ενημερώσω ακριβώς τι ειπώθηκε. Αυτό που θέλω να σας επισημάνω και σας ευχαριστώ είναι ότι θέλουμε πρώτα από όλα ως ενεργοί πολίτες και ως πολιτική οργάνωση να λύνουμε θέματα ,λέγοντας την αλήθεια. Το θέμα των σκουπιδιών είναι θέμα αξιοπρέπειας, νοοτροπίας, καλαισθησίας αλλά και υγείας. Υπάρχουν πολλά παράπονα και πολλά προβλήματα. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να ειπωθούν και θα ειπωθούν. Εμείς ως ΟΝΝΕΔ δεν θα κρυφτούμε πίσω από το δαχτυλάκι μας. Το οφείλουμε στην γενιά μας και στους εαυτούς μας. Το ότι είμαστε πολιτική οργάνωση δεν πιστεύω ότι θα πρέπει να «παίξουμε» πολιτικά με θέματα που μας προβληματίζουν όλους. Ούτε λαϊκιστές είμαστε, ούτε αρνητιστές σε όλα , ούτε έχουμε το μαγικό ραβδάκι να λύσουμε τα προβλήματα. Νέοι είμαστε , πάνω από όλα ρεαλιστές που θέλουμε να βοηθήσουμε τον τόπο. Θεωρώ μετά την συνάντηση της Δευτέρας με τον ίδιο θα είμαστε σε θέση να ενημερώσουμε και εσάς και τον κόσμο για τα θετικά των προσπαθειών του Δήμου, αλλά και τα αρνητικά που είναι πολλά δυστυχώς. Κλείνοντας να σας πω ότι δεν θα μείνουμε μόνο στο θέμα των σκουπιδιών, καθώς υπάρχουν τόσα πολλά και μόνο προεκλογικά δεν είναι… Τέλος, να σας ευχαριστήσω που θέτετε τα δελτία τύπου μας όπως πρέπει να είναι και αποδεικνύετε την αντικειμενικότητα του site σας. Δεν είστε ούτε καθοδηγούμενοι, ούτε πληρωμένοι για να ασκείτε αντιπολίτευση.. Σας ευχαριστώ πολύ.