Ενώ στην Λέσβο οι φαντάροι «πηζουν» μέλη κομματικών οργανώσεων απολαμβάνουν τα γραφεία στο πεντάγωνο

Δεν παύουν ούτε λεπτό οι καταγγελίες συναδέλφων φαντάρων και γονιών για τις δραματικές συνθήκες που βιώνουν οι στρατευμένοι σε μονάδες της Σάμου, Μυτιλήνης, Λήμνου κλπ.


Φαντάροι λιποθυμούν από υπερκόπωση όχι μόνο εκεί αλλά και στα Κέντρα Εκπαίδευσης, καθώς για τη μόνιμη δύναμη σε Μεσολόγγι-Θήβα ποτέ δε σταματούν οι υπηρεσίες. Όμως και στο Πεντάγωνο, η ύπαρξη εκατοντάδων βυσμάτων των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, που είναι εξαφανισμένοι και «δε δίνουν» υπηρεσία, έχει ως αποτέλεσμα, οι υπόλοιποι συνάδελφοι να χώνονται αγρίως.

Η κατάσταση γίνεται χειρότερη, από την προκλητική συμπεριφορά των γαλάζιων παιδιών «που πουλάνε μούρη» σε συναδέλφους και μόνιμο προσωπικό προβάλλοντας την κομματική τους ιδιότητα και «την πλάτη» που τους στηρίζει!


Εμείς λάβαμε καταγγελία για μια τέτοια περίπτωση, ενός τύπου που σε καμιά περίπτωση δε θεωρούμε συνάδελφο. Να τι γνώμη έχουν για αυτόν:

«Ο τριών μηνών ναύτης που εικονίζεται στο παρακάτω blog υπηρετεί στη Δ/ΓΕΝ και τυγχάνει μεταχείρισης που είναι ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ για όλους τους Υπόλοιπους.

Στέλεχος της ΝΔ. Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο νομό Κορινθίας....»

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΝΟΣ ΜΕΛΟΥΣ ΝΔ/ΟΝΝΕΔ –ΤΑ «ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ» ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ (όλα τα στοιχεία είναι αναρτημένα από τον ίδιο, διεκδικώντας την ψήφο των Κορινθίων…)

Ο Ναύτης Π. Π. «Ανέπτυξε από πολύ νωρίς έντονη συνδικαλιστική και πολιτική δράση:

• 2008: Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φοιτητών Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης.
• 2009: Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Γραμματείας Πόλης της ΔΑΠ ΝΔΦΚ Ρεθύμνου
• 2010: Υπεύθυνος Γραμματείας Πόλης της ΔΑΠ ΝΔΦΚ Ρεθύμνου.
• 2009-2010: Εκπρόσωπος Φοιτητών στη Γενική Συνέλευση Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης.
                      Συγκλητικός Εκπρόσωπος Φοιτητών Πανεπιστημίου Κρήτης.
• 2008-2010: Οργανωτικός Γραμματέας Τοπικού Γραφείου ΟΝΝΕΔ Δήμου Άσσου- Λεχαίου.
• 2008-σήμερα: Γραμματέας του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Δήμου Άσσου Λεχαίου».



ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλε, με αυτό τον τρόπο υλοποιούνται οι οδηγίες σας για μετάθεση από το Πεντάγωνο στη παραμεθόριο των εκατοντάδων κομματικά ευνοημένων εφέδρων; Δε θεωρείται ότι τα όσα συμβαίνουν στη Δ/ΓΕΣ είναι ακραία πρόκληση για τους φαντάρους που υπηρετούν σε νησιά και Έβρο; Γιατί φυσικά ο ΟΝΝΕΔίτης ναύτης ούτε σε πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού πήρε μετάθεση, ούτε το τεράστιο κόστος της υποχρεωτικής θητείας σε κάποια απομακρυσμένη μονάδα αντιμετώπισε.

Αλλά μετά και εσείς αλλά και ο εν λόγω βυσματωμένος Νεοδημοκράτης θα προπαγανδίζει τα Μνημόνια, θα απαιτεί θυσίες, θα υπερασπίζεται την αναγκαιότητα της υποχρεωτικής στράτευσης και θα απαιτεί «εθνική ενότητα».  

ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ….

Θυμίζουμε:

δαπ-οννεδ: τα κομματοσκυλα βυσματα του βουλγαρακη... - δικτυο ...
diktiospartakos.blogspot.com/.../blog-post_8591.htm
ολη η δαπ-οννεδ στο βυσματικο πολεμικο ναυτικο.τυχαιο; δεν νομιζω!
diktiospartakos.blogspot.com/.../blog-post_8767.html‎
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΠΗΓΗ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 diktiospartakos.blogspot.com