Νίκη για να ανέβει ακόμα περισσότερο βαθμολογικά θέλει η ΑΕΛΚ απέναντι στον δύσκολο Παναιτωλικό (24/2 NS1)

Μετά την ήττα στην Ξάνθη, άπαντες στο στρατόπεδο της Καλλονής στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση που θα ακολουθήσει με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ.


Στην Καλλονή ήταν… σκασμένοι με το πώς ήρθε η ήττα από την Ξάνθη. Οι άνθρωποι της ομάδας και ο Γιάννης Ματζουράκης τη χαρακτήρισαν… τσάμπα ήττα, όμως, χρόνος για μεμψιμοιρία δεν υπάρχει. Η Καλλονή ναι μεν έχει κάνει αξιοπρόσεκτη πορεία και μπορεί να αισθάνεται πολύ άνετα σε σχέση με άλλες ομάδες του πρωταθλήματος, ωστόσο, θέλει να «καθαρίσει» οσο το δυνατό νωρίτερα την υπόθεση παραμονή. Συνεπώς, ο αγώνας απέναντι στον Παναιτωλικό τη Δευτέρα (24/02) στο ΟΑΚΑ αποκτά μεγάλη σημασία για τους «νησιώτες».

Ο Ματζουράκης θα περιμένει να δει σε τι κατάσταση θα βρίσκονται οι Λεοζίνιο και Περόνε που δεν έπαιξαν λόγω τραυματισμού στην Ξάνθη, ενώ δεδομένα θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας ο Χωριανόπουλος. Αντίθετα, στη διάθεσή του θα είναι ο Αναστασιάδης που εξέτισε και επιστρέφει στα μετόπισθεν της ΑΕΛ Καλλονής.

Για την επιστροφή του στη δράση ετοιμάζεται ο Γιονάν, ο οποίος έχει να αγωνιστεί από τα τέλη Δεκεμβρίου όταν και τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη (22/12).

Ωστόσο, ο Ισπανός μέσος της Καλλονής μετρά αντίστροφά για την επάνοδό του και είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί στην αποστολή κόντρα στον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
Ο τεχνικός της ομάδας της Μυτιλήνης δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο, Χωριανόπουλο, ενώ τις ενοχλήσεις φαίνεται να ξεπέρασαν οι Λεοζίνιο και Περόνε, οι οποίοι συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις 

Το πρόγραμμα του Σαββάτου 22/02

Λεβαδειακός - Αστέρας Τρίπολης [15:00, Novasports 2]
Απόλλων - Πανιώνιος [17:15, Novasports 1]
ΟΦΗ - Ολυμπιακός [19:30, Novasports 2].

Το πρόγραμμα της Κυριακής 23/02

Παναθηναϊκός - Εργοτέλης [15:00, Novasports 2]
Πλατανιάς - Άρης [17.15, Novasports 4]
ΠΑΣ Γιάννινα - Βέροια [17.15, Novasports 7]
Ατρόμητος - SKODA Ξάνθη [17:15, Novasports 2]
ΠΑΟΚ - Πανθρακικός [19:30, Novasports 1].

Τα ματς της Δευτέρας 24/02

Καλλονή - Παναιτωλικός [19.30, Novasports 1].