Γεύση από τα Λεσβιακά προϊόντα πήραν η Μενεγάκη με τον Παντζόπουλο (ΦΩΤΟ)

Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη συνοδευμένη από τον σύντροφο της Ματέο Παντζόπουλο, επισκέφθηκε την ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2014.


Ανάμεσα στα περίπτερα που επισκέφθηκε ήταν κι αυτά της Λέσβου. Δοκίμασε ψωμί από τον ΚΙΜΩΝΑ, κρασί από τον ΟΙΝΟΦΟΡΟ και σύκα από τον Φώτη Ξενέλλη. Όλα αυτά τοπικά προϊόντα που παράγονται στην Λέσβο.

Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2014 είναι η πρώτη μεγάλη εκθεσιακή διοργάνωση στην Αθήνα για τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά, μια διοργάνωση εμπειρία για κάθε εκθέτη και γιορτή για κάθε επισκέπτη. Ένα εκθεσιακό γεγονός, που από τις 24 έως τις 27 Ιανουαρίου, είχε αποστολή να προάγει τον κλάδο, να προωθήσει  τη συνεργασία μεταξύ των συμμετεχόντων, προσφέροντας νέα δυναμική στις ελληνικές εξαγωγές, και παράλληλα να αποτελέσει σημείο αναφοράς και χαράς για μικρούς και μεγάλους επισκέπτες χάρη στα πλούσια και πολυποίκιλα event που φιλοξένησε στα πλαίσιά της. 


Όπως αναφέρει το Radiolesvosnews.gr η ΕΞΠΟΤΟΦ, φέρνει πάνω απο 150 γνωστές και άγνωστες εταιρίες και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή, επεξεργασία και διακίνηση Τροφίμων και Ποτών.