Με επιτυχία και πολύ κόσμο έγινε η χοροεσπερίδα του Συλλόγου Μικρασιατών της Σκάλας Λουτρών

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η χοροεσπερίδα του Συλλόγου Μικρασιατών της Σκάλας Λουτρών «Το Δελφίνι» την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στις 10 το βράδυ στο ξενοδοχείο «SILVER BAY».


Η αίθουσα του ξενοδοχείου ήταν κατάμεστη από τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου που συμμετείχαν για μια ακόμη χρονιά στην καθιερωμένη εκδήλωση και έδειξαν ότι, παρά την οικονομική κρίση, υποστηρίζουν τις εκδηλώσεις μας και μας δίνουν κουράγιο για να συνεχίσουμε το έργο που επιτελούμε ανελλιπώς από το 1990.

    
Ευχάριστη εξαίρεση στην φετινή εκδήλωση, η συμμετοχή ενός γκρουπ τουριστών από τα απέναντι Μικρασιατικά παράλια οι οποίοι είχαν έλθει στο νησί μας και διέμεναν στο ξενοδοχείο για να γιορτάσουν την πρωτοχρονιά. Το κέφι ήταν παντού διάχυτο και η ορχήστρα του ξενοδοχείου μας κράτησε συντροφιά μέχρι τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Με την αλλαγή του χρόνου κόπηκε η βασιλόπιτα του Συλλόγου η οποία μοιράστηκε σε όλα τα τραπέζια. Τυχερός της βραδιάς με κλήρωση ήταν ο κ. Γεώργιος Λεοντής που με τον αριθμό 136 κέρδισε το φλουρί της πίτας, ένα ασημένιο χειροποίητο Κωσταντινάτο, προσφορά του χρυσοχοείου Βέτσικα, καθώς και ένα γυναικείο ρολόι προσφορά από το ρολογάδικο του  κ. Ιωάννη Μολυβιάτη.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης διενεργήθηκε λαχειοφόρος αγορά και τυχερός αναδείχθηκε ο κ. Ευστράτιος Δελάγας ο οποίος με τον αριθμό 549 κέρδισε μία τηλεόραση σύγχρονης τεχνολογίας LED  40 ιντσών. Και του χρόνου με υγεία.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                    Η Γ. Γραμματέας


Δημ. Παπαχρυσός                                                            Μαρία Δασκάλου