Το «δοκάρι» κράτησε το μηδέν στο ΑΕΛΚ-Απόλλων Σμύρνης 0-0 (Βίντεο)

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το πρώτο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της Superleague μεταξύ της Καλλονής και του Απόλλωνα Αθηνών, στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Αν και έπαιζε με δέκα παίκτες για.... ολόκληρο το παιχνίδι, ο Απόλλων Σμύρνης κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του και με το 0-0 κόντρα στην Καλλονή να πάρει ένα σημαντικό πόντο. 

ΑΕΛ Καλλονής (Ματζουράκης): Χογκ, Χωριανόπουλος (83' Καλτσάς), Ζακουανί, Αναστασιάδης, Ποντάνι, Μαρσέλο (71' Γιορέντε), Κεϊτά, Μανούσος, Λεοζίνιο, Γκναμπουγιού, Περόνε (66' Καζάκης).

Απόλλων Σμύρνης (Σάντσες): Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Παπαζαχαρίας, Δεληζήσης, Κανακούδης, Παντελιάδης, Τσοκάνης, Μίνγκας (92' Καμαρά), Λουσέρο (79' Τσιλιγκίρης), Φαρινόλα (72' Πετρόπουλος), Ντάλμπεργκ.

Κίτρινες κάρτες: Αναστασιάδης (24', ΑΕΛ Καλλονής), Λεοζίνιο (56', ΑΕΛ Καλλονής)-Αργυρόπουλος (37', Απόλλων Σμύρνης), Μίνγκας (57', Απόλλων Σμύρνης), Φαρινόλα (67', ΑΕΛ Καλλονής)

Ο αγώνας

Μέτριο το θέαμα, δίχως τις μεγάλες φάσεις μπροστά απ’ τις δύο εστίες, με την «ελαφρά ταξιαρχία» να έχει μάλιστα την πιο κλασική σε δοκάρι του Φαρινόλα στο 47’.

Στους 21 βαθμούς ανέβηκε η ομάδα του Λόρι Σάντεζ που «τσίμπησε» σημαντικό πόντο στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία. Στους 26 οι νησιώτες που ανέβηκαν προσωρινά στην όγδοη θέση. 

Κόσμος στις εξέδρες (δυστυχώς ξανά) δεν υπήρχε. Και στο ΟΑΚΑ γενικά κάνει κρύο. Ωστόσο, νωρίς-νωρίς το παιχνίδι «ζεστάθηκε» για τα καλά.

Ο Απόλλων Σμύρνης είχε την πρώτη καλή φάση στην αναμέτρηση στο 3ο λεπτό όταν ο Ντάλμπεργκ έκανε το σουτ με τον Χογκ να μπλοκάρει την μπάλα.

Τρία λεπτά αργότερα (3'), ο Μίνγκας έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ στο 13' η ομάδα της Ριζούπολης έμεινε με δέκα παίκτες.

Ο Δεληζήσης χτύπησε εκτός φάσης τον Κεϊτά, με τον Σπάθα να δου δείχνει σωστά την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Παρότι ο Απόλλων έπαιζε με δέκα παίκτες, συνέχισε να είναι απειλητικός και στο 31' ο Τσοκάνης δοκίμασε το σουτ με τον Χογκ να διώχνει την μπάλα.

Η πρώτη καλή φάση των γηπεδούχων στο ματς, ήταν στο 39' με τον Μανούσο από κοντά να κάνει το σουτ και τον Τζόρβα να αποκρούει.

Στο 42' ο Γκναμπουγιού ήταν αυτός για την ΑΕΛ Καλλονής που έκανε το σουτ με τον Τζόρβα να είναι και πάλι στην σωστή θέση και να μπλοκάρει την μπάλα.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Απόλλωνας έφτασε πάρα πολύ κοντά στο γκολ. Στο 47' ο Φαρινόλα μπήκε στην περιοχή από δεξιά έκανε και το σουτ με την μπάλα να σταματά στο δεξί δοκάρι του Χογκ.

Η ΑΕΛΚ απάντησε στο 63' με το σουτ του Λεοζίνιο να είναι άστοχο, ενώ στο 77' ο Τζόρβας έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Μανούσου.

Δέκα λεπτά πριν από το τέλος της αναμέτρησης, ο Πετρόπουλος βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια του Χογκ.

Στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι με την ΑΕΛ Καλλονής και τον Απόλλωνα Σμύρνης να παίρνουν από έναν βαθμό.


Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της NOVA από την αναμέτρηση Καλλονή - Απόλλων για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.