Κοντά στον διεθνή Κονγκολέζο αμυντικό Gabriel Zakuani η ΑΕΛΚ… Και Φουρλάνο (BINTEO)

Σημαντική ενίσχυση για τα  μετόπισθεν της ΑΕΛΚ καθώς η ομάδα της Λέσβου βρίσκεται σε προφορική συμφωνία με τον διεθνή Κονγκολέζο αμυντικό Gabriel Zakuani της Πιτέρμπορο.
 Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το kalloni.net o 27χρονος αμυντικός έχει ύψος 1.83μ και αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στην Πίτερμπορο με την οποία  μετρά 146 συμμετοχές και 4 γκολ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τσικό της Λέιτον Όριεντ και το 2003 μεταπήδησε στην ανδρική ομάδα.

Τον Ιούλιο του 2006 η Φούλαμ δαπάνησε το ποσό του 1.000.000 λιρών για να τον εντάξει στο δυναμικό της.  Το 2007 παραχωρήθηκε με μορφή δανεισμού στην Στόουκ Σίτι και ακολούθησε η Πίτερμπορο το 2008.

Σύμφωνα τώρα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που διαρρέουν στον τοπικό τύπο η ΑΕΛ Καλλονής βρίσκεται επίσης κοντά σε συμφωνία με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού Σπύρο Φουρλάνο.

Ο Σπύρος Φουρλάνος είναι μέσος και μετά τον Παναθηναϊκό πήρε μεταγραφή στην Βελγική Κλαμπ Μπριζ.