Φως και την ημέρα στην 1η Επαρχιακή Οδός Μυτιλήνης - Λάρσου

Απ’ τις αρχές Δεκεμβρίου μέχρι και σήμερα η μία γραμμή ηλεκτροφωτισμού της 1ης Επαρχιακής Οδού Μυτιλήνης - Λάρσου, σε μεγάλο τμήμα της, λειτουργεί λάθος ώρες, με αποτέλεσμα να φωτίζει και την ημέρα το δρόμο.


Το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, εντοπίστηκε από πολίτες που μένουν στην περιοχή της Γέρας, αρχικά στις 9 του μήνα. Αφού είδαν ότι η ίδια απαράδεκτη κατάσταση συνεχίζεται και διερεύνησαν πως η ευθύνη ανήκει στην Περιφέρεια, επιχείρησαν να επικοινωνήσουν με τον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλή Βερβέρη, που όμως, όπως μας είπε χθες ο ίδιος, δεν είχε λάβει τα ηλεκτρονικά τους μηνύματα.

Είναι εντυπωσιακό πως εκτός απ’ τους καταγγέλλοντες, που μέχρι και χθες κατ’ επανάληψη διαπίστωσαν ότι η πλευρά του δρόμου με κατεύθυνση από Μυτιλήνη προς Λάρσο φωταγωγείται και το μεσημέρι, κανείς άλλος δεν το παρατήρησε.
Ο κ. Βερβέρης έδωσε εντολή να εντοπιστεί πού βρίσκεται το πρόβλημα στο αυτοματοποιημένο σύστημα ανοίγματος - κλεισίματος του φωτισμού και να αποκατασταθεί η ρύθμιση.


Πηγή Εφημερίδα Εμπρός