Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι η ΑΕΛΚ Κ17 έχασε με 3-2 από τον Λεβαδειακό Κ17

Έχασε με 3-2 η U17 της Καλλονής από τον Λεβαδειακό, σε ματς που έγινε για την  3η αγωνιστική δεύτερου γύρου στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης. 


Παρόλο που η ΑΕΛΚ μπήκε μπροστά στο σκορ σχετικά νωρίς (στο 22΄) μετά από σουτ του Κυριακού εκμεταλλευόμενος λάθος του τερματοφύλακα, ο Λεβαδειακός κατάφερε μέσα σε πέντε λεπτά  να υπερισχύσει με δύο γκολ λόγω αμυντικής αδυναμίας της Καλλονής. Οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 1-2.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Φώτη Κοκκινέλλη ισοφάρισαν στο 60ʼ μετά από ωραίο σουτ του Βαγγελάκη το οποίο προέκυψε από κόρνερ του Μερτζάνη. Ωστόσο στο 80ʼ ο Λεβαδειακός έκανε το 2-3 το οποίο ήταν το τελικό σκορ.
 
Δηλώσεις του προπονητή της U17 Φώτη Κοκκινέλλη

«Δεν ήταν καλή μέρα για την ομάδα μας. Παρόλα αυτά αντιδράσαμε σε αρκετά σημεία φέρνοντας ως ένα βαθμό το παιχνίδι στα μέτρα μας. Αυτό το οποίο ήταν καταλυτικό για την ψυχολογία των παικτών ήταν το γκολ που δεχθήκαμε στο 80ʼ. Ωστόσο καλούμαστε να μάθουμε από την ήττα μας. Συνεχίζουμε με ηρεμία για ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση».

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΚΑΛΛΟΝΗ: Παπάζογλου Φ.(80ʼ Ξυνός), Θωμαΐδης, Καραγιώργης, Βαγγελάκης, Τηνιακός, Πιπεράς, Δράκος(40ʼ Κεραμμίδας), Παπάζογλου Θ., Κλάους(70ʼ Βουρλής), Μερτζάνης, Κυριακού.

Λεβαδειακός: Μιλάνι, Γκλάβας, Αναστασιάδης, Κουντουριώτης, Δαβρής, Σβέρκος, Μπελίτσος, Κουτσούμπας, Κωτσάλας, Αποστολόπουλος, Αγγελάτος.


Σκόρερ της ΑΕΛΚ: 22ʼ Κυριακού, 60ʼ Βαγγελάκης