Τιμήθηκε ο Λεοζινιο από τον περιφερειάρχη- Ξεκινούν τα έργα στον Ταρλα (Φώτο, Βίντεο)

Αν και βροχερή, ήταν όμορφη κατά τα άλλα η μέρα στην Μυτιλήνη...


Λίγο μετά το μεσημέρι, ο Λεοζίνιο τιμήθηκε από την Σουπερ Λιγκ, τον ΠΣΑΠ και την Novasports για το γκολ που πέτυχε την περασμένη Κυριακή στο «Κλ. Βικελίδης» κατά του Πανιωνίου. Το γκολ του Βραζιλιάνου παίχτη της Καλλονής μας ψηφίσθηκε ως το καλύτερο της 10ης αγωνιστικής και μάλιστα με τεράστια διαφορά προτιμήσεων από το δεύτερο.

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Νάσος Γιακαλής, απένειμε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του, το βραβείο του «NOVASPORTS» για το καλύτερο γκολ της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, στον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕΛΚ Λεοζίνιο, που σκόραρε στη σημαντική νίκη της ομάδας της Λέσβου επί του Πανιωνίου.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛΚ κ. Νίκος Μιχαλάκης, είχε ζητήσει από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης του αποτελέσματος της ψηφοφορίας μεταξύ των φιλάθλων της χώρας για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής από τον Περιφερειάρχη να απονείμει εκείνος τη σημαντική ετούτη διάκριση για το λεσβιακό μας ποδόσφαιρο, σε ένδειξη αναγνώρισης των προσπαθειών που καταβάλλει όλο αυτό το διάστημα η Περιφέρεια για την έναρξη των εργασιών ανακαίνισης του Δημοτικού Σταδίου της Μυτιλήνης.

Ο Περιφερειάρχης συνεχάρη τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή για το πολύ όμορφο ομολογουμένως τέρμα που πέτυχε, με την ευχή τα επόμενα γκολ του να τα σημειώσει στη φυσική έδρα της ομάδας.

Παράλληλα ο κ. Γιακαλής ανακοίνωσε ότι μετά την εκταμίευση του ποσού που απαιτείται για τη δημοπράτηση του έργου, πως παρελήφθη και η σύμβαση του έργου μεταξύ της Περιφέρειας και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και πως πλέον απομένουν μόνο κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες για να εισέλθει η διαδικασία έναρξης των εργασιών στο τελικό της στάδιο.

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά στο πλαίσιο της βράβευσης:


«Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπο Αθανασίου, το Δήμο Λέσβου, όσο και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την πολύ καλή συνεργασία που έχουμε όλο το τελευταίο διάστημα για να μπορέσουμε να φέρουμε την ομάδα μας να αγωνιστεί εδώ στο νησί, μπροστά στους φιλάθλους της που διψούν για ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου και διακρίσεις. Θεωρώ ότι πλέον μετά από επίπονες προσπάθειες και αυτό το γνωρίζουν όλοι και ιδιαίτερα οι άνθρωποι της ομάδας της Καλλονής, ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για να ολοκληρώσουμε το σημαντικό αυτό έργο για το λεσβιακό ποδόσφαιρο και το λεσβιακό αθλητισμό».