ΟΛΑ ΚΑΛΑ… Επέστρεψε σπίτι του στις Σέρρες ο εξαφανισμένος φοιτητής από την Μυτιλήνη

Ο φοιτητής κατάγεται από τη Μυτιλήνη και σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Γεωπληροφορικής & Τοπογραφίας του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας


Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΤΕΙ Σερρών, ο πατέρας του φοιτητή, ο οποίος βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στο ΤΕΙ και μίλησε με άλλους φοιτητές, υποστήριξε ότι ο νεαρός δεν έχει μαζί του ούτε κινητό, ούτε ταυτότητα, ούτε κάρτα ανάληψης, ούτε έχει πάρει μαζί του ρούχα. Τα κλειδιά του σπιτιού του βρέθηκαν πίσω από την πόρτα.

Το πρωί της Δευτέρας επικοινώνησε η μητέρα του τηλεφωνικά μαζί του, μάλλον για να τον ξυπνήσει. Της είχε πει ότι θα πάει στο μάθημα στις 11.00, αλλά τελικά δεν πήγε. Από τότε έχει εξαφανιστεί.

Για τον εντοπισμό του νεαρού επιστρατεύτηκαν η Αστυνομία, κλιμάκιο των ΕΚΑΜ και η Πυροσβεστική, με τις έρευνες να εστιάζουν στον ορεινό όγκο του Λαϊλιά, στην Κοιλάδα των Αγίων Ανάργυρων, στον Κουλά και στην περιοχή της Καλλιθέας. Μετά από αίτημα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, στις έρευνες για τον εντοπισμό του συμμετείχαν και οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σερρών, ενώ είχε ειδοποιηθεί και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Τέλος καλό όλα καλά στην υπόθεση του αγνοούμενου φοιτητή από την Μυτιλήνη! Όπως έγραψε ο Δημήτρης Κώττας στο Facebook σε σχετική του ανάρτηση...


"Συμβαίνει τώρα...επέστρεψε πριν από λίγα λεπτά (19.00), στο σπίτι του, ο νεαρός που αναζητούνταν από την πόλη των Σερρών...Γύρισε μόνος του στο σπίτι και οι γονείς του είναι καταχαρούμενοι!!





Πηγή: serraikanea.gr