Έχασαν.. Λεβαδειακός U20- Καλλονή U20 2-1 και Καλλονή U-17 - Ατρόμητος Aθ. U-17 1-5

Έχασαν σήμερα και οι δυο ομάδες των τμημάτων υποδομής της Καλλονής.

Η U-20, αν και έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της για φέτος, ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Λεβαδειακό με σκορ 2-1.Αλλά και η U-17 δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ατρόμητο Αθηνών. Έχασε με 5-1 εντός έδρας, μπροστά σε 200 περίπου φιλάθλους που έδωσαν παρόν στο Δημοτικό Στάδιο Αγιάσου.

Λεβαδειακός U20- Καλλονή U20 2-1

Εκτός έδρας ήττα με τελικό σκορ 1-2 γνώρισε στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής  Super League ΟΠΑΠ U-20 η ΑΕΛΚ, από την αντίστοιχη του Λεβαδειακού στον αγώνα που διεξήχθη στις Αθλητικές εγκαταστάσεις ΕΠΣ Βοιωτίας.
Το σκορ άνοιξε στο 20’ ο Λεβαδειακός με σουτ του Τόπι. Η ισοφάριση ήρθε στο β’ημίχρονο από τον Χατζηκλειδαρά. Το τελικό σκορ υπέρ του Λεβαδιακού διαμόρφωσε στο 80’ ο Καψασκής. Στο 84 ο Ευαγγελιδάκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο διαιτητης δεν μέτρησε το γκολ, αφού ο βοηθός του υπέδειξε οφσάιντ
Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της ΑΕΛΚ U20 Δημήτρης Γαβαλάς δήλωσε στο aelk.gr:
«Πρόκειται για μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις της ομάδας μας, που είχε 14 τελικές προσπάθειες για γκολ. Για εμάς ο αγώνας έπρεπε να λήξει με ισοπαλία, αλλά ο επόπτης ακύρωσε κανονικό γκολ του Ευαγγελιδάκη στο 84΄. Συνεχίζουμε δυνατά την προσπάθειά μας».

Λεβαδειακός:

Κάρα, Σκεμπής, Γοργάκης, Αντωνίου, Σελανσί, Μάφκας, Κακιώρης(75’ Βελέτζας), Πέππας, Τόπι(92’ Σκιαδόπουλος), Σπάρος(62’ Καψασκής), Κάπος.
ΚΑΛΛΟΝΗ:
Γόμος, Καρακλάς(60’ Γεώργου), Ευαγγελιδάκης, Γιαζιτζόγλου, Μπράκουλα, Φωκιανός, Καραμπάς, Πιπεράς(67’ Λαμπράκης), Σοφιάνης, Γιουκαρής, Ζωάννου(37’ Χατζηκλειδαράς).
Σκόρερ: 20’ Τόπι, 75’ Χατζηκλειδαράς, 80’ Καψασκής


Καλλονή U-17 - Ατρόμητος Aθ. U-17  1-5

Με σκορ 1-5 έληξε ο εντός έδρας αγώνας της U-17 της Καλλονής κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του Ατρόμητου Αθηνών στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής Super League ΟΠΑΠ U-17 που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Αγιάσου. Το μοναδικό γκολ για την Καλλονή έβαλε στο 65’ ο Κλάους μειώνοντας το σκορ σε 1-4.
ΚΑΛΛΟΝΗ:


Παπάζογλου Φ., Δράκος, Μπουρμπούλης, Βαγγελάκης, Καραγιώργης(60’ Γιαζιτζόγλου), Παπάζογλου Θ., Μερτζάκης(38’ Κεραμιδάς), Ξύδας, Κυριακού, Πιπεράς, Κλάους