Ο Γιώργος Μανούσος μιλάει για όλα και για όλους μετά την λήξη της περιπέτειας ντόπινγκ που είχε (ΒΙΝΤΕΟ)

Η απόλυτη δικαίωση ήρθε για τον Γιώργο Μανούσο το απόγευμα της Τρίτης, με την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής η οποία του επέβαλε την ποινή της απλής επίπληξης.


Μια απόφαση που δικαιώνει τον τον ποδοσφαιριστή στο έπακρο, αλλά και κλείνει όσα στόματα είχαν ανοίξει και καταφέρονταν σε βάρος της ομάδας και του ίδιου.

Η περιπέτεια του Γιώργου Μανούσου τελείωσε! Η απόφαση του αρμόδιου Πειθαρχικού Οργάνου της Σούπερ Λιγκ, δικαίωσε τον αρχηγό της Καλλονής. "Καθαρός", όπως από την αρχή είχε υποστηρίξει ο ίδιος και η ΑΕΛΚ, βλέπει μπροστά. Και προσπαθεί να αφήσει πίσω τις πολύ δύσκολες στιγμές που πέρασε. Για αυτές μιλάει στο aelk web.tv. Ανοίγει την καρδιά του στον Στράτο Σεφτελή.



Ποιος είναι ο Γιώργος Μανούσος

Πριν από 26 χρόνια ο Γιάννης και η Ντίνα, είχαν πια και τρίτο μέλος στην οικογένεια τους, τον Γιώργο.

Ένα παιδί που όλοι εύχονταν να κερδίσει λίγο από το ποδοσφαιρικό ταλέντο του μπαμπά Γιάννη Μανούσου, ο οποίος «όργωνε» τα γήπεδα, ιδιαίτερα με την φανέλα του Αιολικού, στις μεγάλες δόξες του.

Τελικά ο Γιώργος, δεν έκανε απλά πραγματικότητα αυτές τις ευχές, αλλά όπως έχει δείξει για την ώρα, τις ξεπέρασε!

Τα πρώτα του βήματα τα έκανα σε ηλικία 18 ετών στον Αιολικό, το 2005 προερχόμενος από την Αγία Μαρίνα, όπου και έμεινε στην ομάδα της Μυτιλήνης μέχρι και το 2008.

Από εκεί και πέρα, ήρθε η μεγάλη πρόκληση να δοκιμάσει τις ικανότητες του σε ένα άλλο νησί, την Κρήτη για λογαριασμό του ΟΦΗ. Όλοι τον έβλεπαν στους αγώνες στην τηλεόραση και έλεγαν αυτός είναι δικός μας, είναι από τη Λέσβο.

Στον ΟΦΗ έμεινε για 3 χρόνια μέχρι το 2011 όπου και επέστρεψε για λογαριασμό της Καλλονής στο νησί της Λέσβου για να υπερασπιστεί την ομάδα του νησιού του στην Football League στα 23 του, καθώς ήταν διακαής πόθος της διοίκησης.

Αν και μικρός σε ηλικία, είχε προλάβει να κερδίσει τις συμπάθειες πολλών με τις εμφανίσεις του αλλά και με τον χαρακτήρα του.

Στην επιστροφή του στην Καλλονή είναι και η μέχρι στιγμής καλύτερη ποδοσφαιρική περίοδος του, όπως λένε και οι αριθμοί.
Πρώτος σκόρερ της ομάδας, ένας εκ των αρχηγών της αλλά και από τους ηγέτες της.

Έτσι δικαιολογημένα έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών, αλλα και δικαιολογημένα έγιναν πολλά αφιερώματα στο πρόσωπο του.

Η φετινή του χρονιά στην Superleague έμελε να είναι η κομβική γι' αυτόν αλλά και για τη Λέσβο, μιας και για πρώτη φορά το νησί έβγαζε ομάδα στην μεγάλη κατηγορία.

Πριν την αγωνιστική περίοδο, ένα φιλικό με τον ΠΑΟΚ θα γίνει η αφορμή για να συστηθεί στο κοινό της Superleague, πετυχαίνοντας δυο γκολ, και μάλιστα, με αριστουργηματικό τρόπο μέσα στην Τούμπα, με την Καλλονή να επικρατεί με 1-3.

Τώρα πλέον ο Γιώργος λυτρωμένος από την δεκαπενθήμερη αγχωτική περιπέτεια που πέρασε ήρθε η ώρα να δώσει απαντήσεις στα γήπεδα, σε όλους τους επικριτές του.

Και βέβαια να πετύχει πολλά γκολ, για να τα αφιερώσει στην γυναίκα του Νίκη, που ενώθηκε μαζί της με τα δεσμά του γάμου το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Όσο για τον αν θα τα αφιερώσει όλα στην γυναίκα του, θα την στενοχωρήσουμε λίγο, αλλά δικαιούται αφιερώσεις και το παιδάκι τους, που ανυπομονεί να δει τον μπαμπά από κοντά, να τρέχει στα γήπεδα πετυχαίνοντας γκολ, σε λίγους μήνες.

Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν για τον Γιώργο, ο οποίος δεν βλέπει την ώρα να φορέσει και πάλι τη φανέλα με το 9, να «οργώσει» τα γήπεδα, και να δώσει ηχηρές απαντήσεις, βοηθώντας και την Καλλονή, η οποία χωρίς αυτόν, μοιάζει να μην έχει ζωντάνια!

Με πληροφορίες από Pamesports.gr