Έτοιμη για νέα αρχή η ΑΕΛΚ.. Λεβαδειακός-ΑΕΛΚ (18:15 NS4, Συνεχής ενημέρωση από το LesvosPost.com)


Δύο ομάδες με τον ίδιο στόχο, που δεν είναι άλλος από την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία, αναμετρώνται απόψε στη Λιβαδειά.


Στις πρώτες 6 αγωνιστικές, ο Λεβαδειακός έχει κερδίσει μόνο τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-0), στο μοναδικό παιχνίδι που κράτησε ανέπαφη την εστία του. Στα υπόλοιπα 5 ματς, έκανε δύο ισοπαλίες και υποχρεώθηκε σε 3 ήττες. Έχοντας δεχθεί 7 γκολ στο γήπεδό του (!), έχει τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 14 γκολ παθητικό.

Από την άλλη, η Καλλονή εκτός έδρας έχει συγκεντρώσει τους 6 από τους βαθμούς που έχει στο ενεργητικό της! Κέρδισε 0-2 τον Άρη και 1-3 τον Απόλλωνα, ενώ έχει χάσει μόνο στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης (2-0).

Ως φιλοξενούμενη έχει σημειώσει τα 5 από τα 6 γκολ που έχει πετύχει συνολικά!

Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες σε οποιαδήποτε διοργάνωση.

Ωρα έναρξης: 18:15 - Novasports 4, Συνεχής ενημέρωση από το
LesvosPost.com
Γήπεδο: Λιβαδειάς
Διαιτητής: Αλέξανδρος Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Γουργιώτης (Φθιώτιδας) - Ελευθερίου (Αθηνών)

ΑΕΛ Καλλονής

Η ομάδα της Λέσβου θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, καθώς στις δυο τελευταίες αγωνιστικές με Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο, δεν αποκόμισε κάποιο βαθμό αν και το έργο της δεν θα είναι καθόλου στην έδρα της Λειβαδιά και έχοντας την απουσία του Χωριανόπουλου, Γκαρσία και Αγρίτη.

Μετά από 6 αγώνες η ΑΕΛΚ έχει 9 βαθμούς, και διατηρείται πάνω από το μισό του βαθμολογικού πίνακα, όμως αν θέλει να διατηρηθεί εκεί να μην μπει σε περιπέτειες και σε ενδεχόμενη εσωστρέφεια, πρέπει να αποσπάσει στη Λειβαδιά βαθμό ή βαθμούς, απέναντι στην ομάδα του πρώην παίκτη της, Κάνζι.
Ο τεχνικός της Γιάννης Μαντζουράκης, δεν θα έχει στη διάθεση του τον Γιώργο Χωριανόπουλο, ο οποίος συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες. Ο δεξιός οπισθοφύλακας των «νεοφώτιστων» σε όλη την ποδοσφαιρική του καριέρα, είναι ο πρώτος σε αριθμό κίτρινων καρτών στην εκάστοτε ομάδα του, καθώς σε κάθε αγώνα παίζει με πάθος, και γι' αυτό άλλωστε ήταν από τους παίκτες που δεν έχασαν λεπτό γα την ώρα στο φετινό πρωτάθλημα .

Ο αναντικατάστατος λοιπόν Χωριανόπουλος θα δημιουργήσει πρόβλημα στον «Ρουμάνο» καθώς στην ομάδα δεν υπάρχει καθαρός δεξιός οπισθοφύλακας.

Η αποστολή: Σιδεράκη, Χογκ, Γάλα, Ποντάνι, Λεάντρο Πίντο, Αναστασιάδη, Γκάσιτς, Κριπιντίρη, Λαμπρόπουλο, Φαρία, Λεοζίνιο, Βλαστέλλη, Μαρσέλο, Σιλιγαρδάκη, Μανούσο, Χουανλού, Καζάκη, Περόνε και Λίμα.

Λεβαδειακός

Με στόχο τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, ο Λεβαδειακός θα αντιμετωπίσει την Καλλονή, σε ένα παιχνίδι όπου οι Βοιωτοί θέλουν το τρίποντο και για ψυχολογικούς λόγους, καθώς τα πρόσφατα αρνητικά αποτελέσματα με Αστέρα Μαγούλας και Απόλλωνα έχουν βαρύνει αρκετά το κλίμα στην ομάδα της Βοιωτίας.

Ο Τάκης Λεμονής έδωσε έμφαση στη βελτίωση της επιθετικής και αμυντικής λειτουργίας της ομάδας του σε ό,τι αφορά τις στημένες φάσεις, ενώ για την αναμέτρηση με την ΑΕΛΚ δεν υπολογίζει στους τραυματίες Γεωργίου και Μαχαίρα.

Αναλυτικά, στην αποστολή βρίσκονται οι εξής παίκτες: Στρατηλάτης, Πζιρόβσκι, Μουλόπουλος, Mανόλο, Σανγκουινέτι, Ιωαννίδης, Λυκογιάννης, Πετράτσι, Λαμπρόπουλος, Ροτζέριο, Μπούστο, Μάντζιος, Γιάντσης, Ορτέγκα, Καπό, Κονέ, Βασιλείου, Κάντζι.