Αύριο το μεγάλο πάρτι του LesvosPost.com (βίντεο)

Ετοιμαστείτε λοιπόν για το «1ο ΠΑΡΤΙ LesvosPost.com» που θα γίνει στο γνωστό Café Bar «GARAGE» στην προκυμαία Μυτιλήνης…. Την Κυριακή 11 Αυγούστου 2013 με ώρα έναρξης 22:30…..  


Μεγάλοι χορηγοί του πάρτι είναι η Start From Zero Productions και το Ούζο Πλωμαρίου-Ισιδώρου Αρβανίτου

ΕΛΑΤΕ να το γιορτάσουμε μαζί….. Γιατί το LesvosPost.com ανήκει στους ΠΟΛΙΤΕΣ…..

ΟΛΟΙ λοιπόν μαζί με εμάς ελάτε να γίνουμε ΕΝΑ να χορέψουμε, να τραγουδήσουμε, να πιούμε, και να ξεχαστούμε έστω για λίγες ώρες από τα οικονομικά προβλήματα που μαστίζουν την κάθε Ελληνική οικογένεια.. Φυσικά μόνο με Ελληνικά τραγούδια που θα επιλέξει ο καταπληκτικός DJ MANOLO του GARAGE.

ΕΙΣΤΑΙ όλοι καλεσμένοι Παιδιά, νέοι, ηλικιωμένοι… ΟΛΟΙ….

Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος GARAGE πρόσφεραν ΜΟΝΟ για το πάρτι τις καλύτερες τιμές σε ποτά και σφηνάκια.. Το ποτό θα διατίθενται στα 5€ και τα σφηνάκια στο 1€.

Στην είσοδο από τις 22:20 θα διατίθενται στους θαμώνες του GARAGE ειδικοί λαχνοί ΔΩΡΕΑΝ για να συμμετάσχουν όλοι στην μεγάλη κλήρωση των 12 δώρων αξίας 400€ που θα γίνει στις 00:50 π.μ στο Café Bar Garage

Φυσικά το πάρτι θα μεταδίδεται και Live-ζωντανά από το www.lesvospost.com και το www.plomarinews.gr από τις 22:30.. Ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση με φωτογραφίες φυσικά από το LesvosPost.com..

Σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις….


Το πρόγραμμα του πάρτι:

22:20-23:20 Στην είσοδο θα διατίθενται δωρεάν λαχνοί

22:30 Έναρξη πάρτι με Ελληνική Μουσική

00:40 Κοπή επετειακής τούρτας

00:50 Η μεγάλη κλήρωση για τα δώρα αξίας 400€


00:50- 03:20 π. μ Ξεφάντωμα με Ελληνικούς ρυθμούς.. και πολλά σφηνάκια ούζου