Πρόσκληση για αναπληρωτές και ωρομισθίους ΕΕΠ και ΕΒΠ από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου

Από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου και σύμφωνα με την αριθμ. πρωτ. 117775/Γ6/27-8-2013 (AΔΑ:ΒΛΩΜ9-ΨΙ5) Πρόσκληση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων - Δ/νση Ειδικής Αγωγής – Τμήμα Β΄ Προσωπικού ανακοινώνεται ότι


όσοι επιθυμούν να προσληφθούν ως αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι από τους κλάδους του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και ως αναπληρωτές από τον κλάδο ΔΕ1 του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ), προκειμένου να στελεχωθούν οι Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και τα ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Βορείου Αιγαίου για το σχολικό έτος 2013-2014, και κατέχουν τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα για διορισμό  σε ΣΜΕΑΕ και ΚΕ.Δ.Δ.Υ. [σύμφωνα με την αριθμ. πρωτ. 117775/Γ6/27-8-2013 (AΔΑ:ΒΛΩΜ9-ΨΙ5) Πρόσκληση η οποία είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της: http://vaigaiou.pde.sch.gr, με τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά] μπορούν να  υποβάλουν σχετική αίτηση από 28 Αυγούστου 2013 μέχρι και 03 Σεπτεμβρίου 2013 αποκλειστικά και μόνο στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην οποία επιθυμούν να προσληφθούν.

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να προσληφθούν σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και ΚΕ.Δ.Δ.Υ. αρμοδιότητας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π.Ε. & Δ.Ε. Βορείου Αιγαίου, μπορούν να προσέρχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (08:00 π.μ. – 16:00 μ.μ.) για να καταθέσουν την αίτησή τους και μέχρι το τέλος της παραπάνω αποκλειστικής προθεσμίας, στα Γραφεία της Υπηρεσίας που βρίσκονται στη Μυτιλήνη και στην οδό Ελ. Βενιζέλου 26, 1ος όροφος (Μακρύς Γυαλός). Επίσης, οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα να αποστείλουν ταχυδρομικά τη σχετική αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά – νόμιμα θεωρημένα και επικυρωμένα, με συστημένη επιστολή, και σφραγίδα κατάθεσης στο Ταχυδρομείο, το αργότερο μέχρι την 03η Σεπτεμβρίου 2013, στην ταχυδρομική διεύθυνση «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ– ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 26, Τ.Κ.: 81100, ΜΥΤΙΛΗΝΗ – ΛΕΣΒΟΣ» Στην περίπτωση αυτή, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να φροντίσουν για την έγκαιρη αποστολή των αιτήσεών τους, ώστε να μην υπάρξουν καθυστερήσεις στη διαδικασία.
Οι υποψήφιοι στη δήλωση προτίμησης της αίτησής τους να καθορίζουν ανά νήσο  την προτίμησή τους (πχ. 1. Νήσο Λέσβο, 2. Νήσο Χίο, 3. Νήσο Λήμνο 4.Νήσο Σάμο, 5. Νήσο Ικαρία).  

Οι υποψήφιοι που υπέβαλαν αίτηση στην Περιφερειακή Δ/νση Π.Ε. και Δ.Ε. Βορείου Αιγαίου, για το διδακτικό έτος 2012-13, και είναι εγγεγραμμένοι στους πίνακες  μπορούν να υποβάλουν μόνον τα παρακάτω δικαιολογητικά :

α) Αίτηση-Δήλωση προτιμήσεων
β) Βεβαίωση προϋπηρεσίας έτους 2012-13 (εάν υπάρχει).

γ) Εφόσον έχουν την πολυτεκνική ιδιότητα νέα πιστοποιητικά της κατηγορίας στην οποία ανήκουν, τα οποία πρέπει να έχουν εκδοθεί εντός του τελευταίου εξαμήνου.
Επισημαίνεται ότι η ιδιότητα αυτή πρέπει να συντρέχει και κατά το χρόνο πρόσληψης.
δ) Οι υποψήφιοι που είναι άτομα με μόνιμη αναπηρία, σε ποσοστό αναπηρίας τουλάχιστον 67% ή είναι γονείς παιδιών με αναπηρία σε ποσοστό τουλάχιστον 67%, θα πρέπει να υποβάλουν εκ νέου τα πιστοποιητικά. Πιστοποιητικά χορήγησης ποσοστών αναπηρίας, που έχουν εκδοθεί πριν την 1/9/2011 από τις Πρωτοβάθμιες Υγειονομικές Επιτροπές των Νομαρχιών, της Περιφέρειας ή των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης, γίνονται δεκτά και μπορούν να χρησιμοποιούνται επ’ αόριστον, αν πρόκειται για επ’ αόριστον κρίση ή άλλως μέχρι την ημερομηνία που λήγει η ισχύς τους, χωρίς να απαιτείται εκ νέου εξέταση από τις Υγειονομικές Επιτροπές του ΚΕ.Π.Α. (Φ 80000/οικ.30002/1896/14-12-2011 Υ.Α.).

Σε κάθε άλλη περίπτωση απαιτείται η υποβολή βεβαίωσης του ΚΕ.Π.Α.
ε) Για τις περιπτώσεις που έχουν μεταβληθεί προσωπικά στοιχεία (Α.Δ.Τ., Α.Φ.Μ., Διεύθυνση κατοικίας, αριθμός τηλεφώνου κλπ), αυτά θα δηλώνονται υποχρεωτικά με υπεύθυνη δήλωση.

Σε περίπτωση που η Περιφερειακή Διεύθυνση Π.Ε. & Δ.Ε.  Βορείου ζητήσει από τον υποψήφιο την εκ νέου προσκόμιση όλων των προβλεπομένων εγγράφων (τίτλων, πιστοποιητικών, βεβαιώσεων κλπ) ο υποψήφιος υποχρεούται να τα προσκομίσει.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 22510-48157, (Υπεύθυνος: Τζίτζιρας Ευστράτιος) ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π.Ε. & Δ.Ε. Βορείου Αιγαίου (http://vaigaiou.pde.sch.gr).