Νέοι συνεργάτες στην Κ20 και Κ17 της ΑΕΛ Καλλονής

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χρήστο Πελέκη ο οποίος θα αποτελεί εφεξής τον συνεργάτη του προπονητή Δημήτρη Γαβαλά στην Κ20 καθώς και ειδικός συνεργάτης στις ακαδημίες της Καλλονής. Επίσης ανακοινώνουμε την πρόσληψη του Μιχάλη Δελάγα ο οποίος αναλαμβάνει χρέη γενικού αρχηγού στην ομάδα της Κ17.


Τα βιογραφικά των νέων συνεργατών

«O συνεργάτης προπονητής της Κ20 Χρήστος Πελέκης γεννήθηκε στις 10 Μαίου του 1982 στην Ερμούπολη της Σύρου. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B.  Αν και νέος στο χώρο της προπονητικής έχει καταφέρει να έχει αρκετή εμπειρία και να έχει πετύχει διακρίσεις στο χώρο. Όσον αφορά στην επαγγελματική του εμπειρία ο Χρήστος Πελέκης την περίοδο 2009-2010 ήταν προπονητής σε ομάδα της Σύρου που μετείχε στο Α’ τοπικό και η οποία ανεδείχθη πρωταθλήτρια. Την επόμενη περίοδο μετακόμισε στην Κύπρο για λογαριασμό της ομάδας Φρέναρος της Γ’ εθνικής ενώ παράλληλα ήταν και προπονητής της Under 21 και προπονητής-γυμναστής στις ακαδημίες της ίδιας ομάδας. Ένα χρόνο αργότερα επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Α.Ε. ΚΩ η οποία αγωνιζόταν στην Δ’ Εθνική. Από το 2012 βρέθηκε πίσω στη γενέτειρά του όπου διετέλεσε αρχικά προπονητής στην ακαδημία VISSAS CLUB, κατόπιν προπονητής στο προπαιδικό και παιδικό του Α.Ο ΠΑΓΟΥ και τέλος από την ίδια θέση στον Α.Ο ΣΥΡΟΥ (αντρικό). Ο ίδιος φροντίζει να λαμβάνει μέρος σε σεμινάρια προπονητικής στη Γερμανία και στην Ιταλία διευρύνοντας ολοένα και περισσότερο τις γνώσεις του πάνω στο αντικείμενο».


«Ο Μιχάλης Δελάγας γεννήθηκε στην Αθήνα, στην περιοχή της Κυψέλης, στις 22 Νοεμβρίου του 1974. Στη Μυτιλήνη ήρθε σε ηλικία 5 ετών. Τα πρώτα του σουτ τα έκανε στις ακαδημίες του Παλλεσβιακού ενώ στα δέκα του χρόνια μετακόμισε στην Πέτρα. Έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Πέτρας, του Μολύβου, της Άναξου, της Στύψης καθώς και της Σκάλας Καλλονής ενώ για ένα χρόνο αγωνίστηκε και στη Μικτή Λέσβου. Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος της Καλλονής μας την πρώτη της χρονιά στην Δ’ Εθνική. Είναι παντρεμένος με τη Νίκη Βαμβούκου και έχει τρία παιδιά».