Ρεπορτάζ L.P: Έτοιμο υπερσύγχρονο Στάδιο Μυτιλήνης στις 17 Αύγουστου (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού, του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, του Περιφερειάρχη Β.Α, του Δημάρχου Λέσβου,της ΑΔΑ, του προέδρου της ΑΕΛΚ και πλήθος άλλων αρμοδίων και κόσμου πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.
Όπως δήλωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Ιωαννίδης η Λέσβος θα έχει έτοιμο Στάδιο και μάλιστα υπερσύγχρονο στις 17 Αυγούστου..

Σύμφωνα με τα σχεδία του Υφυπουργού Αθλητισμού στο δημοτικό στάδιο θα κατασκευαστεί στέγαστρο στην κεντρική θύρα του σταδίου, σύγχρονα αποδυτήρια απέναντι από τις κερκίδες, αίθουσα τύπου, αίθουσα ντόπινγκ κοντρόλ, αίθουσα διαιτητών, ιατρείο εκεί που τώρα στεγάζεται το ΣΕΓΑΣ Λέσβου και η σχολική επιτροπή Λέσβου.

Επίσης θα ξηλωθεί όλο το χορτάρι και θα μπει καινούριο όπως και θα φτιαχτεί κερκίδα λυόμενη κάτω από το ρολόι του γηπέδου…

Σύμφωνα με τον κ. Αθανασίου, υπάρχουν συγκεκριμένες σκέψεις που θα κατατεθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο, εφόσον το γήπεδο ανήκει στο δήμο Λέσβου, για την ταχύτερη διεκπεραίωση των εργασιών, με στόχο να ξεπεραστούν κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες των ευρωπαϊκών διαγωνισμών.

Δήλωσε μάλιστα χαρακτηριστικά ο Υφυπουργός Αθλητισμού πως "δε θέλω να χάσω όχι μέρα, ούτε ώρα", δείχνοντας πως αντιμετωπίζει το σοβαρό αυτό πρόβλημα με θέρμη, θέλοντας να προσφέρει στον τόπο ένα έργο, που τείνει να καταστεί λαϊκή απαίτηση μετά την άνοδο της ΑΕΛΚ στη Super League.

Ο Περιφερειάρχης Β.Α νευριασμένος από τον πολλή κόσμο που βρέθηκε στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης μόνο και μόνο για να έχει από κοντά τον κ Μιχαλάκη και τους Υπουργούς δήλωσε ότι «Γήπεδο θα έχουμε στις 17-08-13, αυτοί που κοιτάνε ΜΟΝΟ τον παρά..να πάνε αλλού»

Εντύπωση επίσης προκάλεσε το γεγονός ότι ο δήμος δεν ήταν όπως θα έπρεπε οργανωμένος και τελευταία στιγμή έψαχναν να βρουν τον μηχανικό του Δήμου….

Επίσης αρκετοί…. Πλησίαζαν χωρίς λόγο και αιτία τον υπουργό και τον κ Μιχαλάκη .κάνοντας ερωτήσεις χωρίς ουσία εξου και η δήλωση του περιφερειάρχη.. Τελικά το χρήμα ρέει άφθονο και κάποιοι εκμεταλλεύονται την απειρία των ανθρώπων της ΑΕΛΚ να τους απομακρύνει που στην τελική τους κάνει κακό.. Πιστεύουμε ότι όλα αυτά στον πρώτο αγώνα που η ΑΕΛΚ θα παίξει εντός έδρας θα εξαλειφτούν και ο καθένας θα πάρει την θέση που του αρμόζει… Για να μπορέσουμε και εμείς να κάνουμε σωστά την δουλειά μας και να ενημερώνουμε τον κόσμο για τις νέες επιτυχίες της ΑΕΛΚ έγκαιρα και έμπιστα..!



 Mετά το τέλος της συνάντησης η κα Καλογήρου προέβη στην  εξής δήλωση :«O Λεσβιακός Αθλητισμός και η ομάδα της Καλλονής, με παρέμβαση του Πρωθυπουργού  κ. Αντώνη  Σαμαρά, θα έχει πλέον το γήπεδο που αρμόζει και αξίζει σε ένα σωματείο που αγωνίζεται στην Super League. Ως Γενική Γραμματεία Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου εκφράζουμε την ικανοποίησή μας, καθώς όλα όσα είχαμε εντοπίσει και ενημερώσει μέσω μιας σειράς εγγράφων, πρόκειται να αποκατασταθούν, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα γήπεδο σύμφωνο με τις προδιαγραφές που ο Νόμος ορίζει, σύγχρονο και φιλόξενο, ανάλογο των προσδοκιών και των μεγάλων προσπαθειών των ποδοσφαιριστών και της Διοίκησης της ομάδας καθώς και όλου του Λεσβιακού λαού.»


Ο πρόεδρος της ΑΕΛΚ στην δήλωση του ευχαρίστησε όλους τους υπουργούς και τον περιφερειάρχη για την σημαντική βοήθεια που θα προσφέρουν στην ομάδα του ενώ στις ερωτήσεις για τα μεταγραφικά αρκεστεί να πει ότι όλα θα έρθουν στην ώρα τους..προέχει τώρα το στάδιο Μυτιλήνης……


Μετά το πέρας της συσκέψεως στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης ο Υφυπουργός Αθλητισμού, μαζί με τον Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, τον Περιφερειάρχη Β.Α, τον Δήμαρχο Λέσβου, την ΑΔΑ και πλήθος άλλων αρμοδίων κατευθύνθηκαν προς το Δημοτικό Κολυμβητήριο Μυτιλήνης για να δουν μήπως εκτελεστεί άμεσα και άλλο ένα μεγάλο έργο που καίει το νησί της Λέσβου 

Το L.P ήταν στο Δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης με την ΚΑΜΕΡΑ του και κατέγραψε αποκλειστικά όλη την περιοδεία του Υφυπουργού Αθλητισμού και των υπολοίπων στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης..