Απίστευτο: Βοήθησε δυο τουρίστριες να βρουν το χαμένο IPad από την Μυτιλήνη στην Πάτρα

Μια συγκινητική ενέργεια εντόπισε η δημοσιογραφική ομάδα μας.
Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ μας την Τετάρτη γνωστός επαγγελματίας της Μυτιλήνης ο Α.Σ καθώς έκανε την βόλτα του στο λιμάνι της Μυτιλήνης ξαφνικά τον σταμάτησαν δυο τουρίστριες από την Ουαλία για να του κάνουν μια ερώτηση.
Η ερώτηση που του έκαναν ήταν ότι στην διαδρομή με το λεωφορείο από την Πάτρα προς τον Πειραιά με σκοπό να πάρουν το πλοίο για Μυτιλήνη ξέχασαν μέσα στο λεωφορείο έναν φορητό υπολογιστή τύπου IPΑD αξίας περίπου 700€. Όπως εξήγησαν οι τουρίστριες στον Α.Σ έψαχναν απεγνωσμένα κάποιον να τους κατευθύνει μήπως και βρεθεί ο υπολογιστής ο οποίος περιείχε σημαντικά αρχεία, φωτογραφίες κ.τ.λ. Από εδώ ξεκινά λοιπόν και η όλη προσπάθεια του «Κάλου Σαμαρείτη» από την Μυτιλήνη Α.Σ καθώς όχι μονό δεν τις είπε ότι δεν υπάρχει τρόπος να βρεθεί ο υπολογιστής καθώς είχαν περάσει είδη 2 μέρες από το ταξίδι των δυο κυριών αλλά προσφέρθηκε να τις βοηθήσει όσο μπορούσε.. Άρχισε λοιπόν κατευθείαν τα τηλέφωνα σε αστυνομία, ΤΡΑΙΟΝΣΕ κ.τ.λ με σκοπό να βρει μια άκρη για να καταλήξουν στο χαμένο IPΟD. Μέσο λοιπόν ενός γνωστού από την ασφάλεια Μυτιλήνης πείρε τα κεντρικά της ΤΡΑΙΟΝΣΕ στην Αθήνα και από εκεί τον σύνδεσαν στην Πάτρα όπου τελικά ο επίσης κάλος Σαμαρείτης σταθμάρχης είχε βρει και είχε φυλαξει στα απολεσθέντα αντικείμενα το IPΟD. Έτσι μετά από 2 μέρες και πολλά τηλεφωνήματα το IPOD κατέληξε σήμερα στις ευτυχισμένες τουρίστριες από την Ουαλία οι οποίες ευχαριστώντας χιλιάδες φορές τον Α.Σ αναχώρησαν από την Μυτιλήνη για την Ερεσό συνεχίζοντας τις διακοπές τους στο νησί της Λέσβου.

Απίστευτα συγκινητική ενεργεία του Α.Σ, καθώς όχι μόνο δεν τα παράτησε όταν έκανε το πρώτο τηλεφώνημα και του είπαν να δηλώσουν εξαφάνιση στην αστυνομία, αλλά συνέχυσε με ζήλο για να βρει μια λύση όπου τελικά επιβραβεύτηκε καθώς το χαμένο ipad βρέθηκε στον σταθμό της Πάτρας.. Επίσης πολύ καλή ενέργεια είναι και του σταθμάρχη της Πάτρας, όπου εφύλαξε τον υπολογιστή… το οποίο είμαστε σίγουροι ότι στην Ελλάδα του 2013 λίγοι θα έκαναν. Και ειδικά για έναν υπολογιστή που κοστίζει πάνω από 700€.

Αυτές οι πράξεις πρέπει να δημοσιεύονται και να μιμούνται και από άλλους καθώς ζούμε σε τουριστικό νησί και τέτοια προβλήματα οι τουρίστες έχουν συχνά, οπότε με μερικά τηλεφωνήματα η με μια εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα τους… Διαφημίζουμε και το καλό πρόσωπο του νησιού προς το εξωτερικό..