Τρελές καλοκαιρινές προσφορές στο MOTO XS Λέσβου…(ΦΩΤΟ)


Εδώ και 4 χρόνια η άποψη τους στην σχέση με τον πελάτη ξεπερνά τους απλούς κανόνες της απρόσωπης αγοράς προσπαθώντας να δημιουργήσουν σχέση εμπιστοσύνης και φιλίας.



Τρελές καλοκαιρινές προσφορές….Το μήνυμα τους αναφέρει:

Γυναικεία μπλουζάκια στα 10 ευρώ 
«Υποδεχόμαστε την άνοιξη και το καλοκαίρι με νέες παραλαβές και συνεργασίες. Νέες παραλαβές σε moto μπλουζάκια σε σουπερ σχέδια και χρώματα. Σουπερ vintage κράνη με τιμές που σπάνε ακόμα και στην τρόικα από 35 ευρώ!!! Πάντα με όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας ECE 22.05. Νέες συνεργασίες σε λάμπες moto - philips/osram με αποδόσεις από 50% μέχρι και 200% φωτεινότητα και απόσταση, τύπου ΧΕΝΟΝ για όλες τις μηχανές. Νέες παραλαβές σε ότι νέο κυκλοφορεί, από γυαλιά ηλίου τσαντάκι μέσης/μηρού μέχρι και side bags , tank bag, top case κτλ. Νέες συνεργασίες με SHOEI, AGV, SHARK, DAINESE κ.α μια βόλτα από το κατάστημα μας θα σας πείσει.»

Vintage κράνος σε μαύρο και άσπρο χρώμα στα 35 ευρώ 
Επίσης στο κατάστημα θα βρείτε τα πάντα για τη μοτοσικλέτα αλλά και για τον αναβάτη της. Από κράνη μοτοσικλέτας μέχρι και γυαλιά ηλίου, από αδιάβροχα  και ισοθερμικά ρούχα μέχρι τζιν και φούτερ καθημερινής ένδυσης. Για τη μοτοσικλέτα σας από bagster μέχρι top case tank bags side bags αλλά και εξατμίσεις scorpion η και βελτιώσεις ακόμα, της walter moto κατά παραγγελία.

Το κατάστημα Moto XsΛέσβου μπορείτε να το επισκεφτείτε στην διεύθυνση  Αιγαίου 5 Μυτιλήνη (κουμιδιά) η να επικοινωνήσετε μαζί τους στο τηλ:  22510 48733

Λάμπες υψηλής απόδοσης PHILIPS-OSRAM 

Σύντομα το κατάστημα θα διαθέτει και ιστοσελίδα διαδικτυακών πωλήσεων (e-shop)