Σε εκδηλώσεις…ο Δήμαρχος Λέσβου στην Μυτιλήνη και Καλλονή

 Το Σάββατο 27 Απριλίου 2013, το πρωί, ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, παρακολούθησε την εγκατάσταση και παρουσίαση του.....
«Αυγού της Λαμπρής», ύψους τεσσάρων μέτρων, που οργάνωσε στο «Πολιτιστικό Τρίγωνο Αγοράς», ο Εξωραϊστικός & Εκπολιτιστικός Σύλλογος «Η Επάνω Σκάλα», παρουσία του Προέδρου του Συλλόγου, Μάκη Βενέτα και πολλών συμπολιτών μας.
Στην Ερμού, ο κ. Βουνάτσος συνάντησε επίσης, 15 Τούρκους Βουλευτές και πρώην Υπουργούς, που επισκέπτονταν για πρώτη φορά τη Λέσβο. Ο Δήμαρχος τους καλωσόρισε και τους ευχήθηκε καλή διαμονή στο νησί μας.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο κ. Βουνάτσος παρακολούθησε την εκδήλωση – οδοιπορικό αφιερωμένο στα μοναστήρια της Λέσβου με θέμα: «Γνωστά και άγνωστα μοναστήρια της Λέσβου. Πηγές Θρησκείας, Ιστορίας, Πολιτισμού ‘Α», που οργάνωσε στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής, ο Σύλλογος Κυριών & Δεσποινίδων Καλλονής « Η Ευποιία».
Την Κυριακή 28 Απριλίου 2013, ο Δήμαρχος παρακολούθησε την 4η Συνάντηση Χορωδιών, που οργάνωσε το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού Νεολαίας & Αθλητισμού του Δήμου Λέσβου, στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.
Στη συνάντηση έλαβαν μέρος η Παιδική και η Νεανική Χορωδία Δήμου Λέσβου, η Χορωδία του Μουσικού Γυμνασίου και η Χορωδία «Νίκος Μυρογιάννης», σ’ ένα ποικίλο πρόγραμμα.