Το Επαγγελματικό Λύκειο Καλλονής και το I Love Lesvos στην εκπομπή Δια Ταύτα στην TVM


Η σημερινή εκπομπή ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ είναι αφιερωμένη στο Επαγγελματικό Λύκειο Καλλονής και στον Έπαινο Ανάπτυξης Τοπικής Οικονομίας που πήρε σε διαγωνισμό.

 Τον διαγωνισμό διοργάνωσε το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων στο Athens Information Technology. Το ΕΠΑΛ Καλλονής  διαγωνίστηκε μεταξύ 48 σχολείων σε όλη την Ελλάδα, για την εικονική του επιχείρηση με την επωνυμία «YouDrive» και την εφαρμογή «I Love Lesvos». 
Η ομάδα του Σχολείου που συμμετέχει στο πρόγραμμα, αποτελείται συνολικά από 16 μαθητές και μαθήτριες, που με την καθοδήγηση των καθηγητών τους Αριστοτέλη Μαβίδη και Φωτεινής Ευαγγέλου έχουν δημιουργήσει την εφαρμογή «I Love Lesvos», με στόχο τη διαδικτυακή προώθηση του νησιού, με τεχνολογίες Web 2.0 και την «αξιοποίηση» του τουρίστα ως διαφημιστή, μέσα από την κουλτούρα της «Ελληνικής Παρέας».
ΕΠΑΛ Καλλονής

Περισσότερα στην εκπομπή ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ σήμερα το βράδυ στην Τηλεόραση Μυτιλήνης στις 10 το βράδυ και σε επανάληψη την Τρίτη το μεσημέρι στις 4


Στην εκπομπή καλεσμένοι οι δύο καθηγητές Αριστοτέλης Μαβίδης και Φωτεινή Ευαγγέλου και δύο από τους μαθητές της ομάδας. Η Μυρσίνη Αργυριάδη και ο Παράσχος Νανίδης.