UPDATE 23:07: Συνεχίζει το καταστροφικό της έργο η καταιγίδα στην Μυτιλήνη…(ΦΩΤΟ)

Αυτή την ώρα βρέχει ακόμα στην Μυτιλήνη, ενώ στα χωριά του Ευεργέτουλα η βροχή έχει σταματήσει και οι κάτοικοι μετρούν τις πληγές τους..
Σύμφωνα με πληροφορίες μας στην αγορά της Ερμού στην προκυμαία Μυτιλήνης και στα γύρο στενά  το νερό έχει φτάσει έως και το 1 μετρό και οι δρόμοι είναι απροσπέλαστοι ενώ στην Συκούντα Λέσβου έσπασε ο αγωγός οβριών με αποτέλεσμα όλες η ακαθαρσίες να εισέρθουν στα σπίτια των κατοίκων, επίσης στα Κεραμειά τα ορμητικά νερά του ποταμού Ευεγέρτουλα παρέσυραν περίπου 200 πρόβατα με αποτέλεσμα να καταλήξουν δυστυχώς νεκρά μέσα στον ποταμό..…Δεχτήκαμε επίσης πολλές καταγγελίες πολιτών για βουλωμένα φρεάτια και γεμάτους κάδους σκουπιδιών..

Η Πυροσβεστική καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να ικανοποιήσει όλα τα τηλεφωνήματα των πολιτών.. Ενώ σχεδόν όλες οι δυνάμεις της αστυνομίας έχουν βγει στους δρόμους για να βοηθήσουν στην κυκλοφορία των οχημάτων στους απροσπέλαστους δρόμους από τα ορμητικά νερά.

Συνεχώς μας έρχονται κα νέες πληροφορίες…Συνεχής ενημέρωση μόνο από το LesvosPost.com..

ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ KAI ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΣΑΣ ΣΤΟ E-MAIL ΜΑΣ lesvospost@gmail.com



ΦΩΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΕΙΑ ΛΕΣΒΟΥ

Σε λίγο δείτε το αποκλειστικό βίντεο που κατέγραψε με δυσκολία η κάμερα του LesvosPost TV ….Επίσης σε λιγο θα δείτε και το αποκαλυπτικό βίντεο που μας έστειλε αναγνώστης μας από τα Κεραμειά Λέσβου…