Άδικη ήττα για τον Αιολικό στην Πεύκη- Πεύκη-Αιολικός 2-1


Με σκυμμένο το κεφάλι αποχώρησε από ακόμα ένα εκτός έδρας ματς ο Αιολικός, που ηττήθηκε στην Πεύκη με 2-1, σκορ πάντως που αδικεί τους Μυτιληνιούς.

Η ομάδα του Φώτη Κοκκινέλλη, παρά τις πολλές απουσίες -ακόμα και της τελευταίας στιγμής- διεκδίκησε τη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο, που στάιθηκε τυχερός και σκόραρε στο ξεκίνημα αλλά και στη λήξη του αγώνα.
Ο Αιολικός βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο μόλις στο 55ο δευτερόλεπτο του ματς, όταν ο Τερζής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σουτζόγλου μετά από κόνρερ, βάζοντας την Πεύκη μπροστά στο σκορ.
Στη συνέχεια του αγώνα η ομάδα της Μυτιλήνης ισορρόπησε, δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές κυρίως με τον Μάντζιο και τον Γκόντζο, όμως σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις ο Δούμπλατζης ήταν ένα... βήμα πίσω και δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
Στην επανάληψη, ο Αιολικός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τους γηπεδούχους να παίζουν έξυπνα την κόντρα επίθεση. Ο Γκόντζος στο 75ο λεπτό έφερε το ματς στα ίσα, με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Μίχου και ακολούθησε ένα πεντάλεπτο - φωτιά για τους παίκτες του Φώτη Κοκκινέλλη, που δεν μπόρεσαν όμως να πετύχουν δεύτερο γκολ.
Στο 83' η κεφαλιά του Δούμπλατζη έφυγε αόυτ και στο 84' ο Οικονομέας απέκορυσε πάνω στη γραμμή το σουτ του Μίχου. Κι ενώ ο Αιολικός θα μπορούσε τουλάχιστον να φύγει από την Πεύκη με το βαθμό της ισοπαλίας, δεν κατόρθωσε ούτε αυτό, αφού ο Κακλαμάνος στο 88ο λεπτό με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το γκολ της νίκης για την ομάδα του.
Σαφέστατα, η εξέλιξη αυτή αφήνει πικρή γεύση στα χείλη των ανθρώπων του Αιολικού, που δεν άξιζαν να φύγουν χωρίς κάτι χειροπιαστό από το ματς, όμως η ουσία είναι ότι η ομάδα της Μυτιλήνης πλήρωσε και πάλι τις αμυντικές της αδυναμίες και την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης στα κρίσιμα λεπτά του αγώνα.

Συνθέσεις

ΠΕΥΚΗ: Δράμπαλης, Τσακιράκης, Κωστάκης, Παπαγιώργης (87' Καραμπέτσος), Τερζής, Χατζής (68' Οικονομέας), Μπαλής (84' Θανασάι), Μάτσος, Ζαχαράκης, Σεμερτζίδης, Κακλαμάνος

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Σουτζόγλου, Μουτζούρης (64' Πετρουζέλλης), Βαξεβάνης, Κροτσίδας, Μανουσάκης, Χατζηκυριάκος, Μίχος, Διονυσάτος, Δούμπλατζης (86' Οψιμούλης), Γκόντζος (79' Καλλιμαντζέρος), Μάντζιος