Έτσι δεν πάει πουθενά- ΚΑΒΑΛΑ-ΑΕΛΚ 1-0


Κάτω από έντονη βροχόπτωση διεξήχθη το παιχνίδι ανάμεσα στην ΚΑΒΑΛΑ και την ΑΕΛΚ, με τους γηπεδούχους να πραγματοποιούν, ωστόσο, πολύ καλή εμφάνιση για 45 λεπτά.

Στο 17' ο Λεοζίνιο προσπάθησε να νικήσει τον Αποστολίδη, όμως η μπάλα έφυγε άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ενσαλίβα έβγαλε τη σέντρα και ο Μοκακέ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την Καβάλα.
Στο 29' οι γηπεδούχοι απείλησαν για το 2-0, όταν ο Μπρατσιάνι σέντραρε και ο Χλωρός με κεφαλιά «ψαράκι» δεν κατάφερε να νικήσει τον Μάππα. Στο 30' ο Τριποτσέρης επωφελήθηκε από τις κόντρες, όμως και πάλι ο Μάππας είπε «όχι» στο «τακουνάκι» που επιχείρησε.
Στην επανάληψη η κούραση των δύο ομάδων και ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν τους επέτρεψε να προσφέρουν καλό θέαμα και οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες έλειψαν. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν για την ισοφάριση και μοιραία για αυτόυς το παιχνίδι έληξε 1-0 για την Καβάλα, που αναρριχήθηκε στην 13η θέση, μία πιο κάτω από την ΑΕΛΚ.

Συνθέσεις

ΚΑΒΑΛΑ (Νίκος Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καλαγκάνης, Τριποτσέρης, Μαραγκός, Ενσαλίβα, Μοκακέ (60' Αναστασόπουλος), Ντιέ, Χλωρός, Ντος Σάντος (72' Πλιάγκας), Πακάλτσης (46' Παγώνης), Μπρατσιάνι.

ΑΕΛΚ (Τίμος Καβακάς): Μάππας, Χωριανόπουλος, Σερφά, Μαϊστόροβιτς, Αναστασιάδης, Μαρσέλο, Σιλιγαρδάκης (64' Ντάμπος), Λεοζίνιο, Γκονζάλες (84' Κριπιντίρης), Μανούσος, Καζάκης (55' Μανουσάκης).