Το είδαμε και αυτό: Αντιδήμαρχος της Λέσβου τα βάζει με μαθητές και γονείς γιατί «ξέχασαν» να τον ευχαριστήσουν….. (pics)

Μια απίστευτη ανάρτηση έκανε στο faceboοk ο Αντιδήμαρχος Ερεσού και Άντισσας Μιχάλης Ρουσσης…


Ο κος Ρουσσης στην ανάρτηση του σημειώνει: «Τελικά στους Αντισσαίους δεν αξίζει να κάνεις κανένα καλό. Παραχώρησα την Δημοτική Αίθουσα της Αντισσας στη Δεύτερη τάξη του Λυκείου με δική μου Ευθύνη, για να κάνουν την Εκδήλωση τους και Ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου ......μπράβο παιδιά , από μικροί βλέπω εκτιμάτε όσους σας βοηθάνε, ακριβώς όπως και οι γονείς σας!!!!»

Από κάτω πλήθος σχολίων καταδικάζουν την εν λόγο ανάρτηση του Αντιδημάρχου που  τα βάζει με παιδιά και τους γονείς ενός ολόκληρου χωριού απαιτώντας να τον λιβανίζουν, δίκαια ή άδικα;




Στα σχόλια μάλιστα θέση παίρνει και η μικρή μαθήτρια του Λυκείου η Ρ.Ε που εκφώνησε τον λόγο..και το περίφημο ευχαριστώ στον Πρόεδρο της Τ.Κ τονίζοντας «Επειδή εγώ έβγαλα τον λόγο...Αυτο π είπα είναι ευχαριστούμε τον κ πρόεδρο... ναι έκανα ένα λάθος γτ είμαι πολύ μικρή ακόμα και εκείνη την στιγμή και μόνο π έπιασα το μικρόφωνο τα πόδια μ τρεμανεε τόσο πολύ από το άγχος που νόμιζα ότι θα λιποθυμήσω...αν είναι γελάστε με αυτό π λέω αλλά είναι αλήθεια...επισης νομίζω πως ξέρατε ότι σας εκτιμάμε και σας ευχαριστούμε πολύ γ αυτό π κάνατε...εκεινη την στιγμή έγινε ένα λάθος...αυτο όμως που κάνατε νομίζω πως δεν είναι σωστό γιατί αρχικά λέτε ότι <<τελικά στους αντισσαιους δεν αξίζει να κάνεις κανένα καλό >>συγγνώμη αλλά η τάξη μου έχει και παιδιά και από άλλα χωριά...πως γίνεται να φταίει μόνο η αντισσα;είδατε κ σεις κάνατε λάθος...ακόμη πρόσεξα ότι προβάλλετε τους γονείς μας...ενα ακόμη μεγάλο λάθος κύριε Μιχάλη...οι γονείς μας, μας μεγάλωσαν με κόπο και μάλιστα πολύ σωστά και αφού αναφέρεστε πιο πάνω στους αντισσαιους λέτε για τους γονείς της Αντισσας....ωραια έκανα κ γω ένα λάθος απλά να το διορθώσω αφού έτσι το θέλετε κ σεις *ευχαριστούμε τον αντιδήμαρχο που μας παραχώρησε την αίθουσα!!!!»

Εμείς δεν θα σχολιάσουμε κάτι για να μην μας πουν πάλι ότι πάμε κόντρα στην δημοτική αρχή απλώς θα δημοσιεύσουμε ένα εύστοχο σχόλιο ενός πολίτη κάτω από το post του αντιδημάρχου:

Θ.Κ «Συμπεριφέρεται ο Μιχάλης σαν τον σερίφη της ευρύτερης περιοχής. Άκου εκεί παραχώρησε! Σε ποιον παραχώρησες βρε Λουδοβίκο 16ε ; Την περιουσία των Αντισσαίων στους Αντισσαίους; Για μαζέψου λίγο γιατρέ γιατί από καιρό έχεις ξεφύγει. Σε παρακολουθώ και το ηγεμονικό σου στυλακι δεν περιγράφεται. Τα ίδια μηνύματα ακούω και από την Ερεσό Λουδοβίκε. Εχε το νου σου γιατί οι δεύτεροι δεν είναι Αντισσαίοι που τους βρίζεις και σε ανέχονται. Άντε μαζέψου!»