Δύσκολη νύχτα στην δυτική Λέσβο- Προβλήματα από τις καταιγίδες (vid)

Πλημμυρικά φαινόμενα για άλλη μια φορά στην περιοχή Μεσοτόπου Ερεσού μετά την ισχυρή νεροποντή που σημειώθηκε αργά χθες το βράδυ.


Ο δρόμος Μεσοτόπου Ερεσού μετετράπη σε ποτάμι και οδηγοί εγκλωβίστηκαν στο οδόστρωμα.  Ένα όχημα παρασύρθηκε προς Μεσότοπο και χρειάστηκε η παρέμβαση διερχομένων για να απεγκλωβίσουν τους οδηγούς ενώ ένα δεύτερο όχημα στο οποίο επέβαινε και ο αντιδήμαρχος της περιοχής Μιχάλης Ρούσσης παρασύρθηκε επί της κεντρικής οδού και χρειάστηκε βοήθεια για να απεγκλωβιστεί.

Όπως είπε στην ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ Μιχάλης Ρούσσης «δημιουργήθηκαν στο Ταβάρι μεγαλύτερα προβλήματα από την προηγούμενη φορά.».  Σε λίμνη μετετράπη η περιοχή Αφεντέλη της Ερεσού όπου υπάρχουν και επιχειρήσεις, ενώ κατολίσθηση σημειώθηκε στην περιοχή της Βατουσας και κλειστός σε ορισμένα σημεία είναι ο δρόμος και συγκεκριμένα  στο ύψος του βιολογικού, μηχανήματα του δήμου ανεβαίνουν στην περιοχή να αποκαταστήσουν τη βατότητα.

Μέσα σε 10 μέρες η περιοχή έπληγησε για δεύτερη φορά , και όπως είπε στο σταθμό μας ο αντιδήμαρχος ποιότητας ζωής Νίκιος Καρασάββας σοβαρά προβλήματα σημειώθηκαν σε Μεσότοπο και Ερεσό αλλά και μικρότερα σε Σκαλοχώρι, Χίδηρα και Βατούσα.

Πηγή ΕΡΤ ΑΙΓΑΙΟΥ



Βίντεο από αναγνώστρια μας στον Σκουταρο