Λίγη ντροπή ρε παιδιά…Τις καταστροφές της Βρισας έδειξε τηλεοπτικό κανάλι των Αθηνών για να παρουσιάσει τον σημερινό σεισμό της Αθήνας (PIC)

Ισχυρή σεισμική δόνηση συγκλόνισε την Αττική στις 22:24 το βράδυ της Δευτέρας.


Ο σεισμός είχε επίκεντρο 24 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας και σημειώθηκε 2 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Σταμάτας. Είχε πέντε χιλίομετρα εστιακό βάθος. Στη συνέχεια ακολούθησαν μικρότεροι σεισμοί 2,1 και 2,6 Ρίχτερ.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές στην περιοχή, σύμφωνα με την Πυροσβεστική

Μετά την σεισμική δόνηση πολλά τηλεοπτικά κανάλια διέκοψαν το πρόγραμμα τους με έκτακτο δελτίο για να παρουσιάσουν τον σεισμό…



Ο ΣΚΑΙ χωρίς κανένα ίχνος ντροπής επέλεξε να δείξει πλάνα αρχείου από το σεισμό του Ιουνίου στην Λέσβο….. και συγκεκριμένα από τις μεγάλες καταστροφές στην Βρισα… Στα πλάνα μάλιστα φάνηκε για λίγο και το σπίτι όπου είχαμε το θύμα του σεισμού στην Βρισα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι κάτοικοι της Βρισας ακόμα μετράνε τις πληγές τους και τα πλάνα αυτά σε καμιά περίπτωση δεν βοηθανε ώστε να επουλωθούν αυτές.

Επίσης τα πλάνα ήταν πέρα για πέρα τρομακτικά για τους κατοίκους της πρωτεύουσας αν και πάνω έγραφαν Πλάνα Αρχείου…

Τα τηλεοπτικά κανάλια μπορεί να δείχνουν πλάνα αρχείου από την Βρισα για να παρουσιάσουν άλλον σεισμό αλλά εδώ και μήνες έχουν ξεχάσει για τα καλά την Βρισα και την Λέσβο που ακόμα μετράνε τις πληγές τους..

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ



ΦΩΤΟ ΣΚΑΙ: Π. Σινανης

ΣΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ