Αγανάκτηση στην πόλη της Μυτιλήνης (ΦΩΤΟ)

Μια καταγγελία λάβαμε στο mail μας για το χρόνιο πρόβλημα της Μυτιλήνης με το παράνομο παρκάρισμα από πολλούς συμπολίτες μας, με την αστυνομία και το λιμενικό σε πολλές περιπτώσεις να είναι απούσα…..

Η καταγγελία όπου έχει και τις σχετικές φωτο αναδεικνύει ένα πρόβλημα που μαστίζει την περιοχή της προκυμαίας Μυτιλήνης εδώ και χρόνια με τους οδηγούς να μην σέβονται τις πινακίδες του Κ.Ο.Κ και να παρκάρουν όπου βρουν ακόμα και αν έχει ράμπα για ΑΜΕΑ ακόμα και αν η θέση που πάρκαρε είναι για ποδήλατα η μοτοποδήλατα..

Το πρόβλημα με το παράνομο παρκάρισμα εντοπίζεται κυρίως έξω από τις τράπεζες, έξω από κεντρικό σούπερ μάρκετ στα υπεραστικά ΚΤΕΛ, έξω από τις καφετέριες τις προκυμαίας και σε διάφορα πολυσύχναστα σημεία της Μυτιλήνης.




Αναλυτικά το σχόλιο του αναγνώστη μας μαζί με τις σχετικές φωτογραφίες:

«Επι μιάμιση ώρα να προσπαθείς να παρκάρεις... το μηχανάκι σου!

Ναι αυτό συμβαίνει κάθε πρωί εξαιτίας των διπλό παρκαρισμένων  αυτοκινήτων ή ακόμα και ξεχασμένων από το προηγούμενο βράδυ. Αλλά κατά τα άλλα ή πινακίδα για χώρο στάθμευσης μοτοποδηλάτων υπάρχει...για να τη βλέπει ο Θεός, γιατί ο Ελληναράς είναι στραβός. Και το λιμενικό πουθενά... μην ακούσω οτι ασχολούνται όλοι με τους μετανάστες γιατί θα μπορούσαν να δώσουν την αρμοδιότητα στην αστυνομία αν είναι έτσι. 

Πόσο γαϊδούρι όμως μπορεί να είσαι ως άνθρωπος, να βλέπεις μόνο την πάρτη σου και να μη σε νοιάζει που ενοχλείς άλλους ανθρώπους και την κυκλοφορία γενικότερα, να είναι λόγος να παρκάρουν μέσα στη τράπεζα ή στα μαγαζιά για να μην περπατήσουν λίγα μέτρα 

Κατάντια λέγεται αυτό.»