Το κατάστημα "MODS" σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος…!!! | Ερμού 136-Μυτιλήνη (pics)

Το κατάστημα ανδρικών ενδυμάτων «MODS» σας εύχεται χρόνια πολλά και καλές γιορτές!


"Μακάρι το Πνεύμα των Χριστουγέννων να μας δώσει ως δώρο χαρά και όμορφες αναμνήσεις από αυτές τις γιορτές"….Καλές Γιορτές, Υγεία & Ευτυχία!!!


"MODS "

Στο κατάστημά μας θα βρείτε ανδρικά ρούχα για τις επίσημες εξόδους των φετινών Χριστουγέννων. Μέσα από μία μεγάλη ποικιλία ρούχων, σε άριστη ποιότητα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς μπορείτε να ντυθείτε κομψά και να εντυπωσιάσετε στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Το κατάστημα ανδρικών ενδυμάτων ESTA βρίσκεται στην Μυτιλήνη στην οδό Ερμού 136. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας θέσαμε ως στόχο τον ανδρα. Γι’ αυτό φροντίζουμε προσωπικά για την επιλογή των ρούχων μας και καταφέρνουμε εδώ και 5 χρόνια ,μέσα από μία ποικιλία ρούχων και μεγεθών να ανταποκριθούμε στις απαιτητικές ανάγκες του σύγχρονου ανδρα. Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε μέσα από μία συλλογή  ελληνικών και ξένων εταιρειών ρούχα για κάθε περίσταση: καθημερινά, γραφείου, βραδινά και αμπιγέ. Ρούχα που διακρίνονται πάντα για την ποιότητά των υφασμάτων τους, την τέλεια ραφή και άψογη εφαρμογή τους.

Στο Mods θα βρεις τεράστια ποικιλία από της πιο μοντέρνες γραμμές σε t-shirts, πουκάμισα, πλεκτές ζακέτες, τζιν, ζώνες, καπέλα και ό,τι άλλο απαιτεί η γκαρνταρόμπα του σύγχρονου άνδρα!

Επωνυμίες όπως η We Did It, Royal Punk, Navy Navy, 3Guys, Paco, Dellire κ.α. που κάνουν θραύση, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, υπάρχουν εκεί και μάλιστα σε τιμές φθηνότερες ακόμα και από αυτές των ηλεκτρονικών καταστημάτων στο διαδίκτυο.

Το γεγονός αυτό, καθιστά το Mods την καλύτερη επιλογή ακόμα και για ένα ποιοτικό και οικονομικό δώρο σε γνωστούς και φίλους που γιορτάζουν.

Αν, λοιπόν, θέλεις να είσαι “IN” και να μην σου στοιχίσει ακριβά, πήγαινε μια βόλτα στο Mods…

Το συνιστούμε ανεπιφύλακτα!

Θα το βρεις στην κεντρική αγορά της Μυτιλήνης, Ερμού 136, ενώ μπορείς να επικοινωνήσεις και τηλεφωνικά στο 6942-861342