‘’Το κατάστημα “Enjoy e-Smoke” σας εύχεται καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος 2018’’ | Ερμού 150 Μυτιλήνη (pics)

Το κατάστημα Ηλεκτρονικού Τσιγάρου «Enjoy e-Smoke» σας εύχεται Καλές Γιορτές, Υγεία & Ευτυχία!!!


"Μακάρι το Πνεύμα των Χριστουγέννων να μας δώσει ως δώρο χαρά και όμορφες αναμνήσεις από αυτές τις γιορτές"


-Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Enjoy e-Smoke

Το Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Enjoy e-Smoke απαρτίζετε από ανθρώπους που γνώρισαν το Ηλεκτρονικό Τσιγάρο μέσα από την ανάγκη να διακόψουν το παραδοσιακό κάπνισμα.

Είμαστε από τους ανθρώπους που ενθουσιάστηκαν με την εμπειρία του ηλεκτρονικού τσιγάρου και πιστεύουμε πως ο κάθε ένας καπνιστής που αγαπάει τον εαυτό του, πρέπει να το δοκιμάσει.

Το κατάστημα μας λειτουργεί από τον Απρίλιο του 2012, ασχολούμαστε αποκλειστικά με προϊόντα Ηλεκτρονικού Τσιγάρου, έχουμε την εξειδίκευση και την εμπειρία, για να σας δώσουμε τις λύσεις που χρειάζεστε.

Στόχος μας είναι να σας εξυπηρετήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε, είτε είστε νέος, είτε παλαιότερος χρήστης του Ηλεκτρονικού Τσιγάρου.

Συνεργαζόμαστε με εταιρίες επώνυμες και παγκοσμίως αναγνωρισμένες στον χώρο του Ηλεκτρονικού Τσιγάρου.

Διαθέτουμε επώνυμα πιστοποιημένα και αξιόπιστα προϊόντα τα οποία σας προσφέρουμε στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Σκοπός μας είναι να βρίσκουμε νέα αξιόλογα προϊόντα για να εμπλουτίζουμε την γκάμα μας ώστε να έχετε περισσότερες επιλογές ανάλογες των επιθυμιών σας.

Για να σας καθοδηγήσουμε σχετικά με ποιο προϊόν θα εξυπηρετούσε καλύτερα τις δικές σας ανάγκες ή να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Εύκολα και γρήγορα θα μπορέσουμε να βρούμε το ιδανικό προϊόν για εσάς.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22510 55709. email: info@enjoye-smoke.gr

Για όσους θελήσουν να μας γνωρίσουν από κοντά, το φυσικό μας κατάστημα, βρίσκετε στην πόλη της Μυτιλήνης, στην οδό Ερμού 150, στην κεντρική αγορά της πόλης. Στο κατάστημα μας, μπορείτε να ενημερωθείτε για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τα συναφή του, να δείτε και να δοκιμάσετε από κοντά τα προϊόντα μας και όλη την γκάμα των υγρών που διαθέτουμε.


Σας ευχόμαστε καλές αγορές!