Τα έβαλε με όλους...

Την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία του Αιολικού έθεσε στην διάθεση της διοίκησης ο Γιάννης Πολλαετίδης, μετά την ισοπαλία με τον Παναργειακό στο Στάδιο Μυτιλήνης.
Ο Θεσσαλονικιός τεχνικός έριξε τα βέλη τους προς διαιτητές, δημοσιογράφους, Δημοτική αρχή, διοίκηση, χρεώνοντας σε όλους την κακή παρουσία της ομάδας μέχρι σήμερα, εκτός από τους παίκτες και τον ίδιο. 

Η διοίκηση αναμένεται να κάνει δεκτή την παραίτηση Πολλαετίδη, κάτι που θα αποφασιστεί στο αυριανό συμβούλιο:  «Στο ίδιο έργο θεατές και σήμερα. Πρώτη φορά ακούω βοηθό να τον ρωτάω γιατί σήκωσε σημαία και να μου λέει κατά λάθος.

Προηγηθήκαμε αλλά μετά το γκολ δεν εκμεταλλευτήκαμε το κακό διάστημα του αντιπάλου και δεν κάναμε τίποτα. Οι παίκτες είναι πνιγμένοι από το άγχος και αυτό οφείλεται σε πολλούς λόγους. Στο νησί υπάρχει  μια αρρωστημένη κατάσταση. Δεν γίνεται να χάνουμε από την Ερμιονίδα την πρώτη αγωνιστική και να βγαίνουμε άχρηστοι. Παίκτες που πέρυσι κράτησαν την ομάδα, ήταν απλήρωτοι τρείς μήνες και έτρωγαν μια μακαρονάδα στην μέση, να θέλουμε φέτος να τους βγάλουμε άχρηστους. Μετά την νίκη μας στην Χαλκίδα πολλοί λυπήθηκαν. Στην Ραφήνα χάσαμε από τον διαιτητή και δεν ασχολήθηκε κανείς. Κάποιοι στοχοποιούν τους παίκτες. Ο Λαμπράκης πέρυσι έπαιξε 25- 30 παιχνίδια με την Καλλονή και έκανε άλλα στην προπόνηση και άλλα του ζήταγαν να κάνει στα ματς και καταβαίνετε τι εννοώ. Και φέτος να θέλουμε να σηκώσει την ομάδα τις πλάτες του. Οι διαιτησίες είναι 100% αρνητικές. Δεν μπορώ να αλλάξω την κατάσταση, δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο πλέον και παραιτούμαι. Θέτω την παραίτηση μου στην διάθεση της διοίκησης. Δεν είναι οι ποδοσφαιριστές ο εύκολος στόχος. ‘Εχουν γραφτεί μαλακίες για πειθαρχία κτλ επειδή ο Γιώτας πήρε μια κίτρινη στην Ραφήνα και κανείς δεν λέει πως ήταν η πρώτη κίτρινη για πειθαρχικό παράπτωμα. Κανείς δεν λέει πως πήγαμε στα Λουτρά να κάνουμε προπόνηση 7 το βράδυ πριν την Ερμιονίδα και βρήκαμε κλειστό γήπεδο και γυρίσαμε πίσω. Κάτι γίνεται στραβά στην ομάδα. Ο Παπουτσίδης έφυγε γιατί του είχαμε πει πως θα είναι άλλες οι συνθήκες που θα προπονείται και άλλες βρήκε. Ο Πτηνόπουλος έφυγε δεν το περιμέναμε, ο Λαλάς και ο Καδής έφυγαν για δικούς τους λόγους. Δεν μπορεί να απαιτείς να φύγεις επειδή δεν έπαιξες στο πρώτο παιχνίδι. Αυτά δεν γίνονται. Υπάρχουν ομάδες που παίρνουν τηλέφωνο παίκτες και τους ξεσηκώνουν να φύγουν τάζοντας τους χρήματα. Και ξέρετε τι γίνεται. Ακόμη και οι διαιτητές οι ντόπιοι δεν βοήθησαν όταν στα Λουτρά ο Μουδούρογλου έκανε ότι έκανε στο 118 με το σκορ στο 0-2. Τι θα γινόταν αν του έδινε κίτρινη κάρτα ο διαιτητής δηλαδή? Αν τον είχαμε σήμερα θα ήταν αλλιώς».