Η μαϊμού του Αθλητισμού της Λέσβου.. πάει παντού και μοιράζει μπανάνες-Διαβάστε τις σημερινές

Έχω πολύ πράγμα σήμερα οπότε δεν προλαβαίνω ούτε προλόγους να γράψω ούτε τίποτα.

Πάμε στο «ψητό. Αααα ξέχασα πάνω στην φούρια μου να πω κάτι. Επειδή κάποιοι ενοχλούνται από όσα γράφει η μαιμουδίτσα, θα τους συμβούλευα να μην την διαβάζουν ή να πάρουν ξυδάκι.

Απειλές του τύπου μηνύσεις και αγωγές είναι τουλάχιστον αστείες και φυσικά μόνο γέλιο μας προκαλούν. Ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθουμε με ονόματα…

 - Με έχει εντυπωσιάσει ο Διαγόρας το ομολογώ. Δεν τον περίμενα ούτε τόσο δυνατό, ούτε και του έδινα πολλές ελπίδες στον όμιλο. Βέβαια για να μην τρελαθούμε ακόμα δεν έχει κάνει τίποτα, αλλά τα πρώτα δείγματα γραφής είναι άκρως θετικά. Και επειδή δεν μασάω τα λόγια μου, μαρέσει και ο Πελέκης μέχρι τώρα που δεν τον ξέρω ως προπονητή, αλλά δείχνει πολύ καλά στοιχεία και τεχνικά αλλά και ως χαρακτήρας. Από κει και πέρα, το οικονομικό θα παίξει μεγάλο ρόλο στον Διαγόρα. Αν αντέξει και τον στηρίξει και ο κόσμος, αγωνιστικά δεν θα χει πρόβλημα.



- Στον Αιολικό επικρατεί ηρεμία, αν και το γηπεδικό είναι ένα θέμα που ταλαιπωρεί εδώ και πολύ καιρό την ομάδα. Δεν τον έχουν σε υπόληψη τον Αιολικό και του συμπεριφέρονται με πολύ υποτιμητικό τρόπο. Οι έχοντες την εξουσία των γηπέδων εννοώ. Φταίνε βέβαια και στην διοίκηση. Άμα δεν βάλεις φωνή, δεν σε υπολογίζει κανείς. Την έβαλαν και τουλάχιστον απέφυγαν την επανασπορά στα δυο κολλητά ματς με Παναργειακό και Σπάτα. Εδώ που τα λέμε κιόλας, 10 παιχνίδια θα δώσει όλα και όλα στον Ταρλά ο Αιολικός φέτος, αν είναι να παίξει στα Λουτρά 1-2 για θέματα χόρτου θα είναι έγκλημα.

- Τι ανακοίνωσε ο Ψαρρόπουλος χτες? Τα σωματεία των νησιών λέει θα βγάζουν μόνα τους τα εισιτήρια των διαιτητών για να μην αυξάνεται το εξοδολόγιο. Ξέρετε τι συνέβαινε μέχρι πέρυσι ε? οι διαιτητές έφερναν εισιτήρια αεροπορικά φιξαρισμένα σε μια τιμή όλα και οι 300άρες σε κάθε εισιτήριο ήταν το λιγότερο. Από πέρυσι όμως ο Αιολικός όπως και ο Ιαλυσός ζήτησαν και εξέδιδαν οι ίδιοι τα εισιτήρια των διαιτητών, μειώνοντας το κόστος. Ε αυτό μας ανακοίνωσε χτες ο Ψαρρόπουλος, μόνο που απλά στον Αιολικό το έκαναν από πέρυσι. Όσο για τα ξενοδοχεία που δίνει το δικαίωμα στις ομάδες να τα κλείνουν αυτές για λογαριασμό των διαιτητών, ε το κόστος δεν είναι και μεγάλο. Οι διαιτητές χρέωναν 70-75 ευρώ την διανυκτέρευση , οι ομάδες θα την κλείνουν με κανά 50άρι και το κέρδος θα είναι περίπου 100 ευρώ συνολικά για όλους. Αυτά γιατί στις ανακοινώσεις όπως και στα δάνεια, πρέπει να διαβάζεις τα «ψιλά» γράμματα και πίσω από τις λέξεις…

- Ποτέ δεν κατάλαβα για πιο λόγο ο Αίγειρος ήθελε να παίξει στον Ταρλά με τον Όλυμπο και μάλιστα βράδυ, έστω και αν το βραδινό δεν του πέρασε. Τα χουν μπερδέψει λίγο εκεί στα Μυστεγνά. Έχουν μια μεγαλομανία που τους έχει γυρίσει μπούμερανγκ και αν δεν το ξέρουν, συζητιέται και μάλιστα αρνητικά αυτό. Δεν ξέρω τι λέει ο Μπότης που τα χώνει κιόλας, αλλά δεν έχει και τόσο καλούς συμβουλάτορες. Επικοινωνιακά τουλάχιστον.

- Και μιας και αναφέρθηκα στον Αίγειρο, η ήττα προχθές έφερε και προπονητολογία. Δεν ξέρω αν ο Μουντανάρης κάθεται καλά στην καρέκλα του, από ότι είδα όμως στον Ταρλά προχθές ήταν αρκετοί επίδοξοι. Παλιοί και νέοι γνώριμοι…



- Προχθές έγινε η κλήρωση των Μεικτών Ομάδων, αλλά στην Λέσβο ακόμη δεν έχουμε πάρει προπονητή. Τέλος Αυγούστου ολοκληρώθηκε η διαδικασία των αιτήσεων αλλά δεν βλέπω κινητικότητα. Δε λέω καλός είναι και ο Ντουνιάς, αλλά θέλει προπονητή η ομάδα, δεν θέλει? Λέτε να είναι κανένας από καμιά ακαδημία?

- Από εμβόλιμη σε εμβόλιμη η Α Τοπική. Τις ξεπατώσατε τις ομάδες βρε παιδιά, ερασιτέχνες είναι…

- Στην ΕΠΣΛ υπάρχει από ότι ξέρω επιτροπή γηπέδων. Προχθές ο Τσαγκάρης που είναι και μέλος της ΕΠΣΛ ανέβασε μια φώτο από το γήπεδο των Παμφίλων με τον πάγκο κατεστραμμένο εντελώς. Στο Πλωμάρι, ο Σπανός προχθές ανέβασε φωτογραφίες από το Πλωμάρι που έδειχναν ένα γήπεδο σε εγκατάλειψη που δεν θα έπρεπε καν να έχει παραχωρητήριο πόσο μάλλον για αγώνες υποδομής. Και υπάρχουν και αλλού προβλήματα και πολλά μάλιστα. Εντάξει ο Δήμος και το Νομικό Πρόσωπο αποκλείεται να κάνει κάτι, το ξέρουμε, το αναγνωρίζουμε, οι άνθρωποι δεν ασχολούνται, όχι απλά γιατί δεν θέλουν αλλά γιατί δεν μπορούν δεν ξέρουν κτλ. Η ΕΠΣΛ όμως που υποτίθεται δίνει και τα παραχωρητήρια, δεν θα πρέπει να παίξει τον ρόλο του «χωροφύλακα» και να πιέσει να φτιαχτούν τουλάχιστον τα οφθαλμοφανέστατα προβλήματα. Δεν είναι τίποτα, ένα ΔΣ να κάνουν μπορούν να το θέσουν ως θέμα. Αλλά μάλλον είναι δύσκολο να γίνει συμβούλιο, γιατί από ότι έμαθα έχει να γίνει κανά δίμηνο.

- Άλλη ιστορία αυτή με τον φωτεινό πίνακα στο Κλειστό. Χάλασε προχθές λέει, βγήκαν οι μπασκετικοί, έκραζαν τον Αλεξίου στο FB, βγήκε ο Πρόεδρος απάντησε σε όλους, δεν ξέρω, δεν είδα ενημερώστε με κτλ. Εμ, άμα είναι Πρόεδρε να σε ενημερώνουν οι φίλαθλοι και οι παίκτες για τα προβλήματα στις εγκαταστάσεις σου, καλύτερα να το κλείσετε το μαγαζί. Δεν έχεις ακούσει ότι ο πίνακας έχει πρόβλημα εδώ και καιρό? Δεν έχεις ακούσει ότι η στέγη μπάζει νερά εδώ και καιρό και χρειάζεται στεγανοποίηση? Προφανώς δεν σας νοιάζει και δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα αλλά σε όλους όσους κατέχετε θέσεις που υποτίθεται διοικούν τον αθλητισμό. Το χω ξανά γράψει και δεν θα βαρεθώ να το γράφω. Ελάχιστοι από αυτούς που κατέχουν θέσεις στον αθλητισμό είναι αυτοί που ξέρουν το αντικείμενο, γνωρίζουν τα προβλήματα και προσπαθούν να δώσουν λύσεις. Οι υπόλοιποι απλά συμπληρώνουν τον μισθό τους και πίνουν το καφεδάκι τους….

-Έχω και άλλα να γράψω αλλά δεν θα προλαβαίνω τις… μηνύσεις… Εις το επανιδείν…

Κάθε Τρίτη η Μαϊμού που αγαπήσατε, η Μαϊμού που αποκαλύπτει πολλά… θα εμφανίζεται στην οθόνη σας…… Μια αποκλειστική συνεργασία του LesvosPost…


Για όσους θέλετε να μας στείλετε τις «μπανάνες» σας, τα παράπονα σας και τις ενστάσεις σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο tsitos76@yahoo.gr.