Εγκαίνια του γηπέδου της Μοριας με τον Φραντσέσκο Τόττι της Ρομα ήθελε να κάνει ο Δήμος Λέσβου-Έρχονται τελικά Καπράλος και Ολυμπιονίκες

Εγκαίνια θα έχουμε «λογικά» την Κυριακή 01/10 στο νέο γήπεδο της Μοριας όπου μπήκε τάπητας εδώ και κάτι μήνες….


Όπως αποκάλυψε χτες η στήλη του LesvosPost «Μαϊμού» την Κυριακή έχουμε εγκαίνια στην Μόρια.

Ναι στο γήπεδο που μας έδωσε 100 χιλιάδες δολάρια  η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή για να το κάνουμε πράσινο. Βέβαια τα εγκαίνια άργησαν μερικούς μήνες, αλλά δεν βαριέσαι. Η φιέστες όποτε και να γίνουν καλές είναι.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LesvosPost ο Δήμαρχος Λέσβου προσπάθησε να φέρει στο νησί της Λέσβου τον άλλοτε  capitano της Ρόμα Φραντσέσκο Τόττι, για ακόμα μια φιέστα τύπου «Barcelona».

Τελικά οι συνομιλίες ναυάγησαν, και όπως αποκάλυψε χτες η στήλη «Μαϊμού» στην Λέσβο θα έρθουν 1-2 γνωστοί Ολυμπιονίκες της Ιστιοπλοΐας, αλλά και ο έκπτωτος πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής επιτροπής Σπύρος Καπράλος

Ο κος Καπραλος που δεν έχει πλέον καμία αρμοδιότητα ως πρόεδρος της Ε.Ο.Ε θα έρθει σύμφωνα με πληροφορίες μας στην Λέσβο επειδή επί προεδρίας του είχε δώσει τα λεφτά από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή για να γίνει πράσινο το γήπεδο της Μοριας..  Θα έρθει «παράτυπα» δηλαδή αφού δεν έχει αρμοδιότητες να εγκαινιάζει γήπεδα….

Ο Δήμαρχος ήταν έτοιμος να φέρει τον μεγάλο Φραντσέσκο Τόττι… αλλά που θα τον πήγαιναν δηλαδή? Στην Μόρια να δει το χάλι αυτό με την κερκίδα που νομίζεις πως έπεσε από σεισμό? Ή το πράσινο χαλί που σε λίγο καιρό θα έχει γίνει τσόχα. Είπαμε να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας όχι να φέρνουμε και άλλους απ έξω.






Πάντως ακόμα αναμένουμε την επίσημη ενημέρωση από τον δήμο Λέσβου….