Επιχειρηματίας της προκυμαίας Μυτιλήνης… έγινε ρεπόρτερ για μια ημέρα- Τελικά έπιασε το «Μαγιόξυλο;»- Δείτε το βίντεο του LesvosPost

Πρωτομαγιά και το καλοκαίρι επίσημα ξεκίνησε για το Congas Beach Bar στο Μολυβο Λέσβου.


Από νωρίς το μεσημέρι της Πρωτομαγιάς μέχρι και αργά το βράδυ, πλημμύρα κόσμου ξεχείλισε το CONGAS με το αλκοόλ να ρέει άφθονο -ακόμα και στο πάτωμα, τα μπαρ σχεδόν να λυγίζουν από τους απανταχού επίδοξους χορευτές και χορεύτριες που είχαν σκαρφαλώσει πάνω και το ανεξάντλητο μπουγέλο να ανεβάζει ακόμα περισσότερο την αδρεναλίνη. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ)

Κάτοικοι της Λέσβου αλλά και πολλοί  τουρίστες διασκέδασαν μέχρι αργά το βράδυ κι έκαναν... πρόβα για την καλοκαιρινή περίοδο.

Ένας από αυτούς ήταν και ο γνωστός επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης του Marush café bar στην Προκυμαία Μυτιλήνης Δημήτρης Σουρλάγκας.

Ο γνωστός για το χιούμορ του σε όλη την Λέσβο και όχι μόνο κος Σουρλάγκας μόλις είδε την ρεπόρτερ του LesvosPost Μαριλενα Σαχινι με το μικρόφωνο ανά χείρας.. το άρπαξε και…. έκανε το όνειρο του πραγματικότητα……

Ναι….. μέσω της LesvosPost WEB TV έγινε για «μια μέρα» ρεπόρτερ και έκανε ερωτήσεις σε ποδοσφαιριστές του Αιολικού που βρέθηκαν μπροστά του…..

Η δαιμόνια ρεπόρτερ της LesvosPost Web TV όμως κα Μαριλενα Σαχινι.......δεν έχασε την ευκαιρία, και ρώτησε τον κο Σουρλάγκα αν τελικά έπιασε το «Μαγιόξυλο»…. Εκείνος όμως με το γνωστό του χιούμορ απάντησε δείχνοντας μια φίλη του λέγοντας ότι «εκείνη έπιασε το Μαγιόξυλο»

Δείτε τα παρακάτω απολαυστικά πλάνα…… 



Επιμέλεια, σκηνοθεσία, ρεπορτάζ, κάμερα, μοντάζ: Γεώργιος Στεφάνου (Δ/ντης- αρχισυντάκτης LesvosPost.com)

Φώτο-Βίντεο, Ρεπόρτερ συνέντευξης : Μαριλένα Σαχινι (Βοηθός αρχισυντάκτη LesvosPost.com)


Το LesvosPost.com έδωσε το παρόν στο daylight party της πρωτομαγιάς στο Congas και κατέγραψε τα παρακάτω πλάνα......

Μάλιστα για δεύτερη σερί χρονιά το lesvospost.com με το μικρόφωνο ανά χείρας και με την βοήθεια της ρεπόρτερ Μαριλενας Σαχινι κατέγραψε τον παλμό από τους θαμώνες του Beach Bar CONGAS