Πλούσιες οι φετινές εκδηλώσεις- Λεσβιακό Καλοκαίρι 2017 με μεγάλα ονόματα του Ελληνικού πενταγράμμου-Όλο το ρεπορτάζ

Οριστικοποιείται σε λίγες μέρες το πρόγραμμα του Λεσβιακού Καλοκαιριού 2017, το οποίο φιλοδοξεί να κλέψει την παράσταση και να ενταχθεί στα καλύτερα και ποιοτικότερα πολιτιστικά φεστιβάλ της χώρας μας. 


Λαμπερά ονόματα από το χώρο του θεάτρου και της μουσικής θα περιλαμβάνει και φέτος το φιλόδοξο πρόγραμμα εκδηλώσεων του "Λεσβιακού Καλοκαιριού 2017" που εκπονεί ο Δήμος Λέσβου με την εποπτεία του Αντιδημάρχου πολιτισμού κ Αστυρακακη.

Ο κος Αστυρακακης δήλωσε αποκλειστικά στο LesvosPostΤο φετινό Λεσβιακό Καλοκαίρι είναι το μεγαλύτερο που έγινε ποτέ, με πάνω από 150 εκδηλώσεις σε όλο το νησί,  πολλές από τις οποίες θα είναι  με ελεύθερη είσοδο. Θέατρο, μουσική, χορός, λογοτεχνία, εικαστικά, γιορτές λαϊκής παράδοσης, γιορτές ιδιαίτερων Λεσβιακών προϊόντων, έχουν κινητοποιήσει εκατοντάδες συμπολίτες μας, Πολιτιστικούς Συλλόγους και καλλιτέχνες, που θα μετέχουν σε αυτή την γιορτή ξορκίζοντας και την τελευταία κρίση, προσφέροντας διάθεση και ενέργεια στις παραλίες, στις πλατείες των χωριών, στα Κάστρα, υποσχόμενοι ήχο και χρώμα, αισιοδοξία και ανάταση, στο παρόν και στο μέλλον μας.”

Και φέτος οι περισσότερες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στα Κάστρα Μυτιλήνης και Μολυβου.

Το LesvosPost.com σας μεταφέρει αποκλειστικά πιο νωρίς από ποτέ όλο το ρεπορτάζ από το φετινό φεστιβάλ «Λεσβιακό Καλοκαίρι 2017»

-Μεγάλες συναυλίες

Η μεγάλες συναυλίες του καλοκαιριού αναμένεται να οριστικοποιηθούν τις επόμενες ημέρες και είναι αυτή του Γιάννη Χαρουλη αλλά και του Χρήστου Θηβαίου που θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες στα Βατερα της Λέσβου

Το LesvosPost.com εξασφάλισε αποκλειστικά τα πρώτα ονόματα που έχουν βάλει στην ατζέντα τους την Λέσβο και είναι οι : Ελεονόρα Ζουγανελλη στις 17/07, Γιάννης Κοτσιρας μαζί με την Μιρελα Παχου στις 07/08, Θάνος Μικρούτσικος με μια μουσικοχορευτικη παράσταση που αποτελείτε από γνωστούς ηθοποιούς και τραγουδιστές όπως η Ριτα Αντωνοπούλου και ο Κώστας Θωμαιδης, Παναγιώτης Μαργαρης ,Νατάσσα Μποφίλιου και άλλοι πολλοί που αναμένεται να οριστικοποιήσουν τις ημερομηνίες τους έως μέσα Ιουνίου.

-Γνωστοί θίασοι

Πλούσιο θα είναι και το πρόγραμμα των θεατρικών παραστάσεων, όπου αναμένονται μεγάλοι ηθοποιοί να έρθουν στην Λέσβο.  

Όπως η παράσταση «Για όνομα...» με τους Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Βίκυ Σταυροπούλου, Φάνη Μουρατίδη, Μαρία Κωνσταντάκη και Αντώνη Λουδάρο. Ο συγκεκριμένος θίασος θα πραγματοποιήσει 2 παραστάσεις στις 24 και 25 Αυγούστου στο κάστρο Μυτιλήνης. 

Επίσης η παράσταση "Το ψέμα" με τους Θοδωρή Αθερίδη, Σμαράγδα Καρύδη, Μυρτώ Αλικάκη, Κωνσταντίνο Κάππα. Μάλιστα με αυτήν την παράσταση ξεκινάει το Λεσβιακό Καλοκαίρι καθώς θα πραγματοποιήσει 2 προβολές στις 14 και 15 Ιουνίου στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθούν και άλλες παραστάσεις αλλά και παιδικοί θίασοι που θα έρθουν στο νησί μας.

-Παράλληλες εκδηλώσεις

Αξίζει να σημειώσουμε ότι φέτος θα διεξαχθεί και ένα μεγάλο Ροκ φεστιβάλ σε όλη την Λέσβο.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες της Λέσβου.

Φέτος πλούσιο θα είναι το πρόγραμμα και στον Μολυβο από το Φορέα Τουρισμού Μολυβου (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

-Αρχές Ιουλίου το εναρκτήριο λάκτισμα

Το Λεσβιακό Καλοκαίρι αναμένεται να ξεκινήσει όπως κάθε χρόνο αρχές Ιουλίου, ενώ το επίσημο πρόγραμμα, εμπλουτισμένο και με άλλες εκδηλώσεις, θα ανακοινωθεί τις επόμενες εβδομάδες. 

-Εκδηλώσεις και στο Κτήμα Οινοφόρος

Το Κτήμα Οινοφόρος  συνεχίζοντας την παράδοση των επιτυχημένων καλοκαιρινών εκδηλώσεων των τελευταίων ετών και θέλοντας να δώσει μία διαφορετική νότα στα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού μας, θα διοργανώσει και φέτος μία σειρά καλλιτεχνικών – πολιτιστικών εκδηλώσεων στις εγκαταστάσεις του, φιλοξενώντας επώνυμους και αξιόλογους καλλιτέχνες.


Παράλληλα με τις εκδηλώσεις θα διοργανωθούν: γευστικές δοκιμές, οινοποιήσεις, παρουσιάσεις και εκθέσεις με σκοπό την ανάδειξη του λέσβιου οίνου.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα για το καλοκαίρι 2017 έχει ως εξής:

Νίκος Πορτοκαλογλου στις 07/07,  Δημήτρης Μπασης στις 21/07, ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ: Παρασκευή 23 Ιουνίου , ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ «ΜΕΛΙΣΣΕΣ» Παρασκευή 14 Ιουλίου, ΠΕΝΝΥ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗ Παρασκευή 28 Ιουλίου, ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ «ΙΜΑΜ BAILDI» Τετάρτη  9 Αυγούστου, ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ Παρασκευή 18 Αυγούστου, ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ Τετάρτη 23 Αυγούστου, ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ «ΧΑΪΝΗΔΕΣ» Τετάρτη 30 Αυγούστου ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ & ΟΙ ROM ROYALE Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ «GAJDO DILO» Παρασκευή 15  Σεπτεμβρίου, ΟΡΦΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ & ΛΙΖΕΤΑ ΚΑΛΗΜΕΡΗ Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου

-Χορηγός επικοινωνίας και δωρεάν εισόδους και προσκλήσεις από το LesvosPost

Το LesvosPost όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αναμένεται να είναι χορηγός επικοινωνίας στις περισσότερες εκδηλώσεις του Λεσβιακού Καλοκαιριού 2017, και θα βγάζουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσω κληρώσεων στην επίσημη σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ “LesvosPost.com official δωρεάν εισόδους και προσκλήσεις για τις εκδηλώσεις.

-Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Λεσβιακό Καλοκαίρι 2017»

Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Λεσβιακό Καλοκαίρι 2017» εκεί θα δημοσιεύουμε καθημερινά όλες τις εκδηλώσεις του φετινού καλοκαιριού στην Λέσβο αλλά και τα δικά μας ρεπορτάζ, αφιερώματα, οδοιπορικά….ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos

Για να δείτε την ενότητα «Καλοκαίρι στην Λέσβο…», υπάρχει στις ετικέτες η σχετική ονομασία «Καλοκαίρι στην Λέσβο» η πατήστε ΕΔΩ

Περιμένουμε λοιπόν το δικό σας καλοκαιρινό ρεπορτάζ στο mail μας εδώ lesvospost@gmail.com η στις ομάδες μας στο FACEBOOK ΕΔΩ: LesvosPost.com: , STEFANOY GEORGE NEWS LESVOS ,LesvosPost.com official 

Hashtags: #fetospameoloilesvo #visitlesvos #summerlesvos #summerlesvospost


Μείνετε συντονισμένοι στο καλοκαιρινό και ανανεωμένο LesvosPost.com