Let's do it Molyvos… «Καθαρισμός κατά μήκος των ακτών, παραλιών και λιμανιών της ευρύτερης ακτογραμμής του Μολύβου»

Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου διοργανώνει για άλλη μία χρονιά περιβαλλοντική δράση στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής καμπάνιας καθαρισμού Let’s do it... που γίνεται ταυτόχρονα σε όλη την Ευρώπη την Κυριακή 2 Απριλίου.


Η δράση η οποία συντονίζεται από την Ομάδα Περιβάλλοντος του Φορέα Τουρισμού Μολύβου θα γίνει σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα Μήθυμνας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παραδοσιακών Χορών «Μόλυβος», τον Ποδοσφαιρικό Σύλλογο «Αρίων», τον Αθλητικό Σύλλογο «ΓΑΣ Ολυμπιάς», το 5ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Μήθυμνας και με εθελοντές της περιοχής.

Την Κυριακή 2 Απριλίου και λίγες ημέρες πριν το Πάσχα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε συντονισμένα ένα καλό καθαρισμό κατά μήκος των ακτών, παραλιών και λιμανιών της ευρύτερης ακτογραμμής του Μολύβου, από υλικά που συγκεντρώνονται κατά τη διάρκεια του χειμώνα (ξύλα, σακούλες, μπουκάλια, φύκια κλπ).

Θα δοθεί προτεραιότητα στις περιοχές από λιμάνι, πλαζ Μήθυμνας ως Δελφίνια, Πλατύ Γιαλός, Τσιπούρι και παραλίες Εφταλούς.
Εθελοντές μικροί και μεγάλοι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να καθαρίσουν μέσα σε μία μόνο μέρα την ευρύτερη περιοχή του Μολύβου δίνοντας ένα μήνυμα Περιβαλλοντικής συνείδησης και ευαισθησίας.
Let’s do it Molyvos λοιπόν και συνεχίζουμε…

Περισσότερες πληροφορίες στο link:
https://www.facebook.com/events/1868732746729949


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ