Όλη η Μυτιλήνη ένα καρναβάλι….και ο JEEZMAN στην σκηνή-Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα «Γιούνια 2017» (VID,PICS)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή (26/02) το βράδυ το φετινό καρναβάλι της Μυτιλήνης «ΤΑ ΓΙΟΥΝΙΑ 2017».

Γέμισε «μασκαράδες» η Μυτιλήνη την Κυριακή που ήταν και η τελευταία ημέρα του Καρναβαλιού που διοργάνωσε ο Δήμος Λέσβου μαζί με τους εθελοντές και την οργανωτική επιτροπή του καρναβαλιού..

Η καρναβαλική παρέλαση ξεκίνησε περίπου στις 16:20 από την Λαγκάδα Μυτιλήνης με παρέλαση αρμάτων και καρναβαλιστών, όπου και περιόδευαν σε όλη σχεδόν την Μυτιλήνη με κατάληξη την πλατεία Σαπφούς, όπου εκεί περίμενε υπομονετικά πλήθος κόσμου σε όλες τις μεριές της προκυμαίας Μυτιλήνης..

Την παρουσίαση της εκδήλωσης επιμελήθηκε με την βοήθεια των εθελοντών η Αθανασία Δαφιωτη και ο Γιώργος Λημναιος.

Περίπου στις 17:30 ήρθε αυτό που όλοι ανέμεναν καθώς στην σκηνή κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας με συνοδεία περιπολικών και μοτοσυκλέτες της αστυνομίας έκανε την εμφάνιση του ο JEEZMAN.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στην ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα, η οποία βρισκόταν τοποθετημένη πάνω σε πυργίσκο ύψους 4 μέτρων, όπου ο JEEZMAN σε κλίμα απόλυτης σιγής και προσήλωσης του κοινού, πραγματοποίησε το ακριβοθώρητο show του, διάρκειας μισής ώρας

Μόλις ολοκληρώθηκε η μοναδική παράστασή του, αποχαιρέτησε λακωνικά με δύο προτάσεις στην αγγλική και δια νεύματος το κοινό και χωρίς να χαιρετήσει κανέναν επίσημο, στάθηκε φρουρούμενος 2 λεπτά, προκειμένου να υπογράψει 10 μόνο αυτόγραφα (βάσει του συμφωνητικού).

Η σπουδαία συμφωνία για την εμφάνιση του JEEZMAN στη Μυτιλήνη, επιτεύχθηκε με μηδενικό κυριολεκτικά κόστος για τους συνεργαζόμενους τοπικούς φορείς, αφού θα καλύφθηκε εξ ολοκλήρου από τους 15 πολύ μεγάλους χορηγούς

Μετά την παρουσίαση των αρμάτων και συμμετεχόντων στο «Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού» αλλά και της εμφάνισης του JEEZMAN, το PICOLO Τσίρκο έκανε τα ζογκλερικα του στην σκηνή.

Αμέσως μετά ανακοινωθήκαν τα ονόματα των νικητών του διαγωνισμού «Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού» που έφτασε στο τέλος του παρουσία του Δήμαρχου Λέσβου Σπύρου Γαληνού.

Ο διαγωνισμός ήταν δύσκολος..αλλά και εύκολος, καθώς οι περισσότερες ομάδες ήταν πολύ καλές. 

Όλοι οι συμμετέχοντες, καθώς και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, ψήφισαν και ανακήρυξαν νικητή την ομάδα «Ευχουλιδες».

Στην 2η θέση βρέθηκε η ομάδα «Φίλαθλοι» και στην τρίτη θέση ισοβάθμησαν οι ομάδες «Έλα Μου Ντε» και «Βλαμμένοι»

Στη μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού, ομάδα “Ευχουλιδες”, που κατέλαβε την πρώτη θέση (μεγάλο βραβείο: θησαυρός των 1.000 ευρώ). Την απονομή έκανε ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός.

Κάποιοι γρίφοι ήταν εύκολοι, με αποκριάτικη διάθεση, αλλά οι περισσότεροι ήταν δύσκολοι.

Το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ, με χορευτικά δρώμενα – αποκριάτικους χορούς latin, samba, κ.α., από τον χοροαθλητικό σύλλογο Μυτιλήνης “DANZA PASION”, σάτιρα, εκπλήξεις και πάρτι – ξεφάντωμα με ζωντανή μουσική από τα μουσικά σχήματα “ΕΦΑΠΑΞ” και “ΜΑΓΜΑ”. 

Στο τέλος της βραδιάς ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός, μαζί με τον Πρόεδρο της Μυτιλήνης Πάνο Πίτσιο, κήρυξαν την λήξη της Λεσβιακής Αποκριάς 2017 “Τα Γιούνια” ανανεώνοντας το ραντεβού τους του χρόνου για περισσότερες και καλύτερες εκδηλώσεις.


Χορηγός επικοινωνίας των εκδηλώσεων της Λεσβιακής Αποκριάς: “Τα Γιούνια 2017” ήταν το LesvosPost.com

Η κάμερα του LesvosPost TV βρέθηκε εκεί και κατέγραψε το φετινό Μυτιληνιό καρναβάλι....Δείτε το 20+ λεπτό βίντεο….


To LesvosPost.com για ακόμα μια φορά κάλυψε όλες τις εκδηλώσεις του Μυτιληνιού καρναβαλιού. Μάλιστα κατά την σημερινή παρέλαση σε διάφορα σημεία της διαδρομής υπήρχαν συνεργάτες μας με τα ειδικά μπλουζάκια του LesvosPost.com καταγράφοντας το κάθε λεπτό της παρέλασης αρμάτων και καρναβαλιστών. 

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου με περισσότερα ρεπορτάζ και βίντεο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους καρναβαλιστές και τους διοργανωτές για την συνεργασία τους στην κάλυψη του καρναβαλιού από το LesvosPost.com….. 

Και του χρόνου.
































Ρεπορτάζ-Φώτο: Μαριλενα Σαχινι (Ρεπόρτερ-συνεργάτης LesvosPost.com)