Απίστευτο: Σκηνοθετημένος σαν «ταινία» ο βιασμός στην Μορια- Το ζευγάρι Αφγανών κατήγγειλε ψέματα στην αστυνομία

Απίστευτο και όμως αληθινό…

Η αστυνομία ερεύνησε σε βάθος την υπόθεση του βιασμού της 21χρονης και τον ξυλοδαρμό του 19χρονου ομοεθνή της.
Το ζευγάρι μεταναστών έπεσε σε αντιφάσεις στην ανάκριση που τους έκανε η αστυνομία και αναγκάστηκαν να ομολογήσουν ότι κατήγγειλαν ψέματα στην αστυνομία.

Το ζευγάρι πριν καταγγείλει τα «ψευδή» γεγονότα στην Αστυνομία φρόντισαν να είναι πειστικοί καθώς έκαναν σεξ μεταξύ τους η 20χρονη μαχαίρωσε ελαφρά τον 19χρονο σύντροφο της ενώ φρόντισαν να έχουν και μώλωπες στα πρόσωπα τους.

Όπως ομολόγησαν είχαν προβεί στην καταγγελία προκειμένου να καταφέρουν να φύγουν από το νησί προς την Αθήνα και στη συνέχεια να διαφύγουν στην Ευρώπη. 

Η Αστυνομία μετά την ομολογία τους θα τους παραπέμψει στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την ψεύτικη αυτή καταγγελία που πήρε σήμερα μεγάλη δημοσιότητα, τα δυο αυτά άτομα είχαν επιτεθεί χθες το μεσημέρι σε ένα ζευγάρι 20χρονων Αφγανών που ζούνε στον καταυλισμό της Μόριας και οι οποίοι περπατούσαν στον περιφερειακό δρόμο από τη Μόρια προς την Παναγιούδα. Με την απειλή δε μαχαιριού υποστήριξαν πως έδεσαν σε ένα δένδρο τον άνδρα τραυματίζοντας τον μάλιστα ελαφρά στην κοιλιά με μαχαίρι. Στη συνέχει, ο ένας από τους δυο άνδρες, ενώ ο άλλος την κρατούσε, βίασε την Αφγανή μπροστά στα μάτια τους δεμένου φίλου της.