Απίστευτη καταγγελία «Μετανάστες αγοράζουν θερμάστρες λουτρού για να μαγειρέψουν στην Λέσβο» (pics)

Μια απίστευτη καταγγελία έκανε ο επιχειρηματίας ηλεκτρικών ειδών και πρωην πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Μυτιλήνης Παναγιώτης Παπαρισβας μέσω του κοινωνικού δικτύου facebook.


Σύμφωνα με την καταγγελία μετανάστες με τα λιγοστά τους χρήματα αγοράζουν θερμάστρες λουτρού με σκοπό να τις χρησιμοποιήσουν και για ζεστασιά αλλά και για μαγείρεμα….

Οι θερμάστρες λουτρού είναι φυσικά ποιο φθηνές από τις κοινές σόμπες και έτσι οι μετανάστες αναγκάζονται να αγοράζουν της θερμάστρες για 2 λογούς.. Και για μαγείρεμα και για ζεστασιά με ότι αυτό συνεπάγεται για την σωματική τους ακεραιότητα μέσα στον καταυλισμό είτε της Μοριας είτε του Καρά Τεπέ…

Όπως αναφέρει ο κος Παπαρισβας μάταια προσπαθούσε να τους εξηγήσει ότι οι θερμάστρες δεν ενδείκνυται για μαγείρεμα αλλά ούτε για ζεστασιά σε σκηνές καθώς είναι για το μπάνιο. Οι μετανάστες όπως είναι φυσικό δεν κατάλαβαν τίποτα, τις πήραν και έφυγαν…

Διαβάστε την καταγγελία:


«Απίστευτο! Σήμερα το μεσημέρι τρείς Αφγανοί, αγόρασαν αυτή τη θερμάστρα λουτρού με σκοπό να την βάζουν ανάσκελα και να μαγειρεύουν! Δεν θα ήθελα να είμαι ιδιοκτήτης του σπιτιού που νοικιάζουν ούτε κοντά τους στη Μόρια αν είναι εκεί! Τους ενημέρωσα βέβαια ότι η χρήση αυτή είναι απαγορευμένη, και ότι κινδυνεύουν να πάρουν φωτιά ,αλλά μάλλον τα έλεγα σε τοίχο.»



Η ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΛΟΥΤΡΟΥ