ΜΑΤ και ισχυρή αστυνομική δύναμη στην Μυτιλήνη ενόψει ομιλίας Λαγού-Κασιδιάρη- Έφαγαν «πόρτα» στην Μόρια οι βουλευτές της Χ.Α (ΦΩΤΟ)

ΜΑΤ και ισχυρή αστυνομική δύναμη στην Μυτιλήνη


Από νωρίς το πρωί είναι σε πλήρη εξέλιξη το σχέδιο της αστυνομικής Δ/νσης Λέσβου για την αποφυγή αντεγκλήσεων και επεισοδίων με αφορμή την ομιλία των βουλευτών της Χ.Α στην Θερμή στις 16:00

Από νωρίς το πρωί διμοιρία των ΜΑΤ έχει παραταχθεί μπροστά από την πολυκατοικία στην οδό Ικτίνου όπου στεγάζονται τα γραφεία της Χ.Α ενώ κλούβα με άλλη διμοιρία βρίσκεται στην πίσω πλευρά του δημοτικού θεάτρου Μυτιλήνης.

Τα μετρά θα γίνουν ποιο ισχυρά όσο περνάει η ώρα και μέχρι τις 16:00 αναμένονται κι άλλες διμοιρίες ΜΑΤ να παραταχθούν μπροστά από το ξενοδοχείο Lesvos Inn στην Θερμή όπου θα γίνει η ομιλία των Βουλευτών.


Κασιδιάρης-Λαγός έφαγαν «πόρτα» στην Μόρια

Το κέντρο μεταναστών στην Μόρια επισκέφτηκαν οι βουλευτές της Χ.Α Κασιδιάρης και Λαγός.

Εκεί με μεγάλη έκπληξη διαπίστωσαν ότι για να μπεις μέσα στο κέντρο και να κάνεις επίσκεψη θέλει άδεια από το αρμόδιο υπουργείο προστασίας του πολίτη, κάτι που δεν κατείχαν οι βουλευτές και οι υπεύθυνοι του κέντρου δεν τους επέτρεψαν την είσοδο στο κέντρο μεταναστών στην Μόρια.

Πάντως οι δυο βουλευτές αποχώρησαν από το κέντρο μαζί με την συνοδεία τους χωρίς κάποιο πρόβλημα. Αυτήν την ώρα σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται στον Ταξιάρχη του Μανταμαδου

Άλλες πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται αναφέρουν ότι πιθανόν σε λίγη ώρα οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής να επισκεφτούν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Ικτίνου. 


Να σημειώσουμε ότι φορείς και συλλογικότητες έχουν ανακοινώσει αντιφασιστική συγκέντρωση στον Μύλο της Θερμής στις 16:00 ενώ οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Λαγός-Κασιδιάρης θα μιλήσουν στις 16:00 επίσης στο ξενοδοχείο Lesvos Inn λιγα μέτρα ποιο μακριά.